УЗ запустить онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди за місяць

УЗ запустить онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди за місяць

Укрінформ
Упродовж найближчих 1-1,5 місяця ПАТ «Укрзалізниця» запустить онлайн-продаж квитків на всі потяги міжнародного сполучення. 

Про це повідомив у вівторок на прес-конференції в Укрінформі в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«Ми плануємо впродовж 1-1,5 місяця повністю перевести все міжнародне сполучення на онлайн-платформу продажу», - сказав він.

За словами Кравцова, на даний час вирішуються технічні питання продажу через інтернет квитків на поїзди міжнародного сполучення з іноземними партнерами Укрзалізниці. Серед таких питань - узгодження процедури обміну інформацією за базами даних між залізничними компаніями різних країн.

Читайте також: Квитки на потяг до країн ЄС тепер можна придбати онлайн

«Тут є питання в тому, що курсування і експлуатація міжнародних потягів здійснюється не тільки Укрзалізницею, а Укрзалізницею спільно з іншими залізничними перевізниками з інших країн і нам потрібно узгодити певні процедури, в тому числі процедуру продажу через інтернет та обміну інформацією по базах даних. Це технічне питання, тому через 1-1,5 місяця ми це питання вирішимо і запустимо онлайн-продаж по всіх міжнародних напрямках», - зазначив Кравцов.

Як повідомляв Укрінформ, на виконання доручення уряду 2 грудня ПАТ «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на міжнародні поїзди, що курсують до країн Європейського Союзу, і вжила заходів щодо встановлення знижок до діючих граничних тарифів у міжнародному сполученні. Так, поїздами Укрзалізниці пасажири зможуть подорожувати до таких міст Європи, як Варшава, Вроцлав, Перемишль, Братислава, Прага, Кошице, Бухарест, Сучава, Будапешт та Відень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-