У МАУ назвали ціни на прямі рейси до Канади

У МАУ назвали ціни на прямі рейси до Канади

Укрінформ
З 6 червня 2018 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відновлює пряме авіасполучення між Україною і Канадою.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба авіаперевізника.

"6 червня 2018 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» почне виконувати прямі регулярні рейси між Києвом і Торонто. Квитки доступні в касах, контактному центрі і на сайті МАУ, а також в агентствах з продажу авіаквитків», - йдеться в повідомленні.

Рейси виконуватимуться тричі на тиждень - щопонеділка, щосереди і щосуботи - на широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300 з трьома класами обслуговування: бізнес, преміум-економ і економічним. Тривалість перельоту з Києва в Торонто - 10 годин 25 хвилин, у зворотному напрямі - 9 годин 25 хвилин.

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням усіх податків і зборів становить від 17,8 тис. грн.

«МАУ послідовно розширює мережу далекомагістральних маршрутів. Відкриття прямого повітряного сполучення між Україною і Канадою - довгождана подія, що дає змогу авіакомпанії організувати трансконтинентальний транзит зі зручним стикуванням у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», а пасажирам сповна скористатися широкими можливостями для подорожей у Північній Америці і відкрити для себе нові міста і країни» - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

На новому рейсі МАУ має намір використати далекомагістральні Boeing 767.

Прямі польоти з Києва в Торонто у 1990-і роки виконувала державна авіакомпанія "Авіалінії України". Пізніше маршрут перейшов "АероСвіту". Зараз прямі рейси в Америку з України виконуються тільки з Києва в Нью-Йорк авіакомпанією МАУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-