Новий термінал аеропорту Запоріжжя відкриється наприкінці 2019 року

Новий термінал аеропорту Запоріжжя відкриється наприкінці 2019 року

Укрінформ
Новий пасажирський термінал у КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» відкриється наприкінці 2019 року.

Про це повідомив у Facebook міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

«Договір про будівництво нового пасажирського терміналу в Міжнародному аеропорту «Запоріжжя» підписаний. Відповідно до договору, підрядник ТОВ «Альтіс-Констракшн», взяв на себе зобов'язання розпочати будівництво вже цього року. Термін здачі об'єкту чітко прописаний у договорі - четвертий квартал 2019 року», - повідомив Буряк.

За його даними, вартість реалізації проекту з будівництва нового пасажирського терміналу КП «Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» на сьогодні становить 530 мільйонів гривень.

Очільник Запоріжжя впевнений, що відкриття нового пасажирського терміналу сприятиме збільшенню кількості рейсів, що обслуговуються, а значить зростанню прибутку аеропорту, а також є «довгостроковою інвестицією в розвиток усього міста, яка окупиться зростанням інвестиційної привабливості Запоріжжя, збільшенням кількості людей, які зможуть побувати в нашому місті».

Читайте також: Аеропорт «Бориспіль» за 9 місяців має рекордний прибуток - 1,63 мільярда

За інформацією міського голови, саме плачевний стан існуючого терміналу запорізького аеропорту на сьогодні є головною причиною відмови міжнародних авіакомпаній від співпраці з ним, а новий термінал, який матиме площу більш як 12 тисяч квадратних метрів і зможе обслуговувати 400 пасажирів за годину, цю проблему вирішить.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-