Івано-Франківськ запрошує в

Івано-Франківськ запрошує в "обійми зелені"

Укрінформ
Цими вихідними, 7-8 жовтня, в Івано-Франківську відбудеться перший у місті фестиваль рослин, квітів та ландшафту "В обіймах зелені".

Захід організують у місцевому парку Шевченка, повідомляє агенція новин "Galka.if.ua"

За словами начальника відділу організації дозвілля КП "Центр розвитку міста та рекреації" Зоряни Підхомної, ідея такого фестивалю виникла давно, але втілити її вдалося тільки зараз. В Україні аналогічні заходи досі проводилися лише в Києві.

Під час свята у парку проведуть ярмарок, де всі охочі зможуть придбати рослини з розсадників Івано-Франківської та Львівської областей. Також цікаві розваги підготували для дітей.

Читайте також: Президент ініціює створення програми екологічного туризму

Зазначається, що основним дійством стане конкурс серед ландшафтних дизайнерів. Трьом студіям виділили занедбані ділянки в парку, на яких вони мають втілити свої креативні рішення з благоустрою. Дизайнери працюватимуть впродовж дня, а результати їхньої роботи оцінюватимуть відвідувачі фестивалю. Єдина вимога до творців – дотримуватися стилістики парку. Автор найкращого благоустрою отримає приз.

Крім того, відбудеться конкурс ще не втілених проектів з ландшафту. Дизайнери на фестивалі презентують свої ідеї, а іванофранківці зможуть проголосувати за них згодом в інтернеті.

Всі дійства фестивалю супроводжуватимуть музикою. На літній естраді виступатимуть місцеві виконавці, талановиті діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-