Рівненщина кличе у веломандрівку «Від графа до вівчаря»

Рівненщина кличе у веломандрівку «Від графа до вівчаря»

Укрінформ
Новий туристичний велосипедний маршрут під назвою «Від графа до вівчаря» проклали на Млинівщині, що в Рівненській області.

Про це повідомляє прес-служба обласної держадміністрації

«Місцеві краєзнавці та любителі велотуризму на Млинівщині 23 вересня презентують туристичний веломаршрут під назвою «Від графа до вівчаря». Шлях був винесений на розгляд експертної комісії з проведення маркування та знакування туристичних маршрутів області в Рівненській ОДА. Його затвердили та присвоїли номер 613, відповідно до держстандарту. Тепер шлях протяжністю близько 43 км включений до переліку обласних туристичних маршрутів», - йдеться в повідомленні.

Подорож розпочнеться у загадковому та міфічному палаці графів Ходкевичів у селищі Млинів. Під час мандрівки туристи зможуть ознайомитися з древнім Дубенським замком та Австрійською стелою села Мильча.

Читайте також: У "Тунеля кохання" на Рівненщині може з'явитися конкурент

Кінцева зупинка маршруту – агросадиба «Хутір Касень», розташована на мальовничих пагорбах Повчанської височини села Повча. Там можна буде прогулятися вівцефермою, погодувати свинок породи «велика пухова мангалиця», помилуватися неповторністю місцевості й мальовничими краєвидами.

Після тривалого веломаршруту, обіцяють його організатори, мандрівники скуштують смачного велоплову та інших ексклюзивних екострав.

На фото: біля центрального входу до Дубенського замку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-