Найбільше у світі поле льону стане фестивальним

Найбільше у світі поле льону стане фестивальним

Укрінформ
У колишній гетьманській столиці – місті Глухові, що на Сумщині, – 1-4 липня вшосте поспіль відбудеться фестиваль льону та конопель "Льон-Фест-2017".

Як повідомляється на сторінці заходу у Facebook, унікальність цьогорічного фестивалю, який буде проведено вшосте поспіль, полягає в розміщенні однієї з його локацій - на найбільшому в світі полі льону площею 320 гектарів.

Тут гостей частуватимуть  фіточаями з самовару на вогнищі та смаколиками з конопель та льону. Також відбудеться дефіле у лляних сукнях від відомих українських дизайнерів, показ нової колекції одягу з глухівського льону з ручною вишивкою, конкурс краси «Міс льон-2017», анімаційна програма для дітей, фотосесія для усіх охочих сфотографуватися у льоні та коноплях.

Читайте також: Замок Сент-Міклош перетвориться на квіткове королівство

У Глухові ж на відвідувачів чекають виставка-ярмарок, концертна програма, майстер-класи з вишивки та виготовлення ляльки-мотанки тощо.

Також зазначається, що участь у заходах (поїздка на поле льону організованим автобусом з Глухова, концерт, участь у професійній частині фестивалю) - за попередньою реєстрацією. Для охочих долучитися до свята на власному авто реєстрація бажана, але необов’язкова.

Дрес-код для участі у заході: вишиванка або лляний чи конопляний одяг. Власникам вишиванок з глухівського льону організатори обіцяють гарантований подарунок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-