У Чернівцях готуються до Петрівського ярмарку

У Чернівцях готуються до Петрівського ярмарку

Укрінформ
У Чернівцях 8-9 липня відбудеться Петрівський ярмарок, у межах якого заплановано чимало цікавих заходів.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі культури Чернівецької міської ради.

«Петрівський ярмарок має свої традиції, обов’язкові заходи. Тому розпочнеться ярмарок 8 липня з винесення прапорів біля міської ради та урочистої ходи чернівчан вулицею Головною до Центрального парку. Традиційно зустрічатимуть колону театралізованим дійством та новою гумористичною програмою. Основні розважальні заходи Петрівського ярмарку відбуватимуться у Центральному парку ім. Т. Шевченка, але будуть локації і по місту», - розповіла заступник начальника відділу культури Галина Крупа.

У Центральному парку, біля фонтану, буде встановлено сцену. Тут відбудеться урочисте відкриття свята. Поруч обладнають фотозону. Окрім самого ярмарку, в Літньому театрі організують хореографічний фестиваль.

Відбудуться цікаві заходи й на інших локаціях. Так, у день відкриття в дворику Ратуші діятиме «Мистецька світлиця» за участю чернівецьких поетів, письменників та авторів пісень. А на Центральній площі вперше відбудуться «Петрівські посиденьки»: чернівчан та гостей міста  розважатимуть фольклорні колективи. Запрошуватимуть усіх до співу, пригощатимуть солодощами, а найактивніші учасники отримуватимуть «петрівські» подарунки. Увечері на площі Пресвятої Марії проведуть вогняне шоу.

У неділю, 9 липня, запропонують чимало заходів для дітей. Зокрема, на пішохідній вулиці О. Кобилянської відбудеться свято шоколаду, а в Центральному парку - ярмаркові розваги для дітей. Також ввечері у парку організують святкову дискотеку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-