Патрік Бонтінк, керівник брюссельської турагенції Visit.Brussels
З безвізом очікуємо на зростання потоку туристів з України на 20%
12.06.2017 17:15

- За стратегією агентства ми визначаємо пріоритетні країни, в яких працюють наші представники. Це залежить від кількості туристів, які прибувають до Брюсселя з тих або інших країн. З іншими країнами та регіонами, що не входять до кола пріоритетів, співпраця організовується через туристичних агентів, операторів, а також авіакомпанії, аеропорти. Це також залежить від наявності прямих авіарейсів між нашими містами, що є вагомим чинником для розвитку туризму.

Хочу відзначити об'єктивно, що поки ми не маємо багато контактів із партнерами в Україні. Але, це є точно та країна, з якою ми плануємо активізувати співпрацю у подальшому. Ми розглядаємо Україну, як державу з регіону Східної Європи, з якою ми точно очікуємо зростання кількості подорожуючих до Бельгії й по Європі загалом.

МАЙБУТНЄ ЄВРОПИ ЗНАХОДИТЬСЯ У БРЮССЕЛІ

- Чому саме Брюссель? Чим би ви переконали українців відвідати бельгійську столицю?

- Якщо ми говоримо про туристичну сферу, то її головним завданням є обмін між людьми. Відтак, як на мене, туризм – це не лише відвідування певних місць, а найголовніше – це зустрічі людей, які представляють різні культури.

І Бельгія, і особливо Брюссель, мають стати одними з ключових маршрутів для відвідування українцями. Брюссель – це найбільше космополітичне місто у світі. Після Нью-Йорка, звичайно... Це означає, що у місті зосереджено багато культур, проживають люди 180 національностей з різних країн та регіонів світу, яких ми раді зустрічати.

Щоб зрозуміти, як краще організувати спільне існування такого розмаїття культур, народів – треба відвідати Брюссель, місто нового типу майбутньої Європи

Це є дуже важливий сигнал, який ми хочемо надіслати нашим гостям, у тому числі українцям.

Для того, щоб зрозуміти, чим сьогодні є Європа, важливо відвідати цю столицю. І тут ідеться не лише про відвідування прекрасних брюссельських музеїв, наприклад. Нині нам треба зрозуміти, якою буде Європа у майбутньому. Я переконаний, що майбутнє Європи знаходиться у Брюсселі, де перетинаються багато різних культур та спільно проживають представники багатьох націй.

Отже, для того, щоб зрозуміти, як краще організувати спільне існування такого розмаїття культур, народів – треба відвідати Брюссель, місто нового типу майбутньої Європи. Звичайно, можна погодитися, що не завжди це є позитивним чинником, але такою є наша реальність, і з нею ще зустрінуться у майбутньому багато європейських міст.

Для гостей з України ми можемо запропонувати багато цікавого. На веб-сайті нашого агентства створено зручний інтерфейс, який має задовольнити індивідуальні інтереси різних людей, спланувати найкращий варіант подорожі. Найголовніше, щоб кожний відкрив для себе власний Брюссель. 

Окрім цього, з України до Брюсселя дістатися легко, адже є пряме авіаційне сполучення.

ОЧІКУЄМО НА ЗБІЛЬШЕННЯ ПРЯМИХ РЕЙСІВ З УКРАЇНИ ДО БРЮССЕЛЯ

- Так, єдиний рейс здійснює український монополіст з неоднозначною репутацією та рівнем сервісу...

- Лише один, але це на даний момент. Ми очікуємо, що у майбутньому з'являться й інші.

Так ось, прибувши до Брюсселя, тут можна погостювати кілька днів, відкрити для себе це старовинне мультикультурне місто, Бельгію і далі звідси легко дістатися Парижа, Лондона, Амстердама та багатьох інших точок Європи. Це дуже зручно.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-