У Херсоні до купального сезону підготовлено один пляж

У Херсоні до купального сезону підготовлено один пляж

Укрінформ
У Херсоні до літнього оздоровчого сезону, що офіційно розпочнеться 1 червня, підготували лише один із п'яти пляжів.

Про це повідомив відділ громадських зв'язків міської ради з посиланням на інформацію відділу з питань цивільного захисту м. Херсона.

"За результатами перевірки міською комісією готовності пляжів та інших місць масового відпочинку людей на водних об'єктах м. Херсона до роботи в літній оздоровчий період станом на 23 травня 2017 року із п'яти водних об'єктів готовий до функціонування один – водна станція і пляж Херсонської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України", затон №2", - йдеться в публікації.

За інформацією міськради, на цьому пляжі проведено всі передбачені чинним законодавством заходи з підготовки до експлуатації в літній сезон. Крім того, отримано дозвільні документи на відкриття водного об'єкту з оформленим паспортом пляжу для безпечного відпочинку населення - як на території водного об'єкту, так і на водній акваторії.

"Також звертаємо увагу населення, що купальний сезон відкривається щороку з 1 червня та застерігаємо, що купатися у непристосованих для цього місцях категорично заборонено", - зауважили в мерії.

Варто зазначити, що єдиний підготовлений в Херсоні до купального сезону пляж має невелику територію та розташований на іншому березі Дніпра. Тож туди можна потрапити лише за допомогою плавзасобів, перепливши річку.

Фото на обкладинці: city.kherson.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-