У Бангкоку заборонили кіоски з вуличною їжею

У Бангкоку заборонили кіоски з вуличною їжею

Укрінформ
Влада столиці Таїланду розпорядилися прибрати з усіх вулиць міста прилавки з їжею.

Таке рішення, як пояснила адміністрація Бангкока, прийнято для забезпечення порядку і гігієни, пише "Медуза" з посиланням на The Guardian.

"Адміністрація Бангкока працює над тим, щоб прибрати вуличну їжу у всіх 50 районах і повернути тротуари пішоходам... Винятків не буде", — заявив старший радник губернатора Бангкока Ванлоп Суванди в інтерв'ю місцевому виданню The Nation.

У свою чергу представники влади одного з районів Бангкока повідомили The Guardian, що заборона не торкнеться візків, з яких продають їжу, а поширюється тільки на стаціонарні прилавки.

Крім того, пояснили співрозмовники видання, торговці їжею можуть залишитися, якщо їм вдасться домовитися з домовласниками і розмістити свої прилавки в нижній частині будівель так, щоб вони не перегороджували тротуар.

На центральних вулицях міста заборона вже набув чинності, а в інших районах Бангкока прилавки з вуличною їжею повинні зникнути до кінця 2017 року.

Телеканал CNN у 2016 році визнав Бангкок містом з кращою вуличною їжею у світі.

Прилавки з вуличною їжею є не тільки однією з основних туристичних визначних пам'яток Бангкока, але користуються величезною популярністю серед місцевих жителів, особливо з невисоким доходом.

Фото: Alamy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-