Дубай пропонує пляжний відпочинок на будь-який смак

Дубай пропонує пляжний відпочинок на будь-який смак

Укрінформ
Рейтинг 5 найкращих пляжів Дубаю опублікував на свій сторінці інтернет-сайт «DUBAI».

Для любителів яскравого та динамічного відпочинку підійде пляж Sunset Beach.

Тут на вас чекатимуть кілометри доглянутого піску, рятувальники, а також безліч варіантів для активного відпочинку, зокрема: кайт-серфінг, пляжний футбол, теніс та волейбол, а також скейтпарк та ігрові майданчики для дітей. На пляжі Kite Beach час плине непомітно. Крім того, поруч із пляжем став на якір відомий у місті фуд-трак Salt, в якому можна скуштувати відмінні коктейлі та морозиво у вафельних ріжках.

Підкорювачам морських хвиль підійде пляж Sunset Beach.

Пляж міцно згуртував навколо себе палких прихильників серфінгу. На пляжі Sunset Beach на вас чекатиме філіжанка органічної кави RAW, заняття з йоги, майстер-класи з інструкторами, прокат дошок та спорядження для серфінгу. Скотт Чемберс та Даніель Ван Дюрен – засновники серфінг-бренду Surf House Dubai – досягли мети та створили унікальну атмосферу, яку раніше можна було відчути лише у тихих прибережних містечках.

Пляж Palm Jumeirah являє собою одну із найбільших та найдорожчих принад Дубаю.

На острові Пальма, як його називають між собою місцеві жителі, знаходиться низка розкішних п'ятизіркових готелів, кожен із яких має власний приватний пляж. Тож, якщо ви бажаєте усамітнитись, провести романтичну відпустку разом зі своєю другою половинкою або ж просто бажаєте розкішного життя — це місце саме для вас.

Пляж Black Palace Beach — для молодих родин.

Пляж Black Palace, що простягнувся уздовж вулиці Аль Сафу, користується популярністю серед молодих родин та тих, хто уникає натовпу. Пляж розташовано між амфітеатром Dubai Media City та літньою королівською резиденцією. Із цього затишного місця відкриваються чудові краєвиди на острів Пальма Джумейра, а його тихі хвилі ідеально підходять для купання та греблі.

Пляж JBR Beach — для тих, хто бажає всього й одразу.

На сьогодні — це наймодніший громадський пляж Дубаю, де є все для відмінного відпочинку: море, пісок, крамниці, ресторани, розважальні заклади світового рівня, стильні кафе та ігрові майданчики для дітей. Ті, хто бажає усамітнитись, можуть винайняти приватний пляжний будиночок. Крім цього, на вас чекає безліч розваг, зокрема катання на верблюдах та прибережний аквапарк, різнокольорові хитросплетіння надувних конструкцій якого утворюють величезне слово «DUBAI».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-