Футурологи розповіли, яким бачать туризм майбутнього

Футурологи розповіли, яким бачать туризм майбутнього

Укрінформ
Футурологи спрогнозували, як зміниться туристична індустрія до 2060 року.  

Про це говорять дані дослідження сервісу Hotels. com, проведеного спільно з футурологом Джеймсом Кэнтоном з Інституту Світового Майбутнього.

«Бронювання готелів буде здійснюватися за допомогою штучного інтелекту — віртуальних помічників‑ботів, що використовують технології пошуку прихованих закономірностей у даних й інтуїтивної обробки даних. Ці проривні технології дозволять запропонувати мандрівникам максимально персоналізований турпродукт. І все не закінчується вашим виселенням з номера готелю — новітні аналітичні моделі також подбають про те, щоб ваша потреба в подорожах була повністю задоволена протягом усього життя», — вважає Кентон.

До 2060 року подорожі туристам будуть підбирати індивідуальні цифрові помічники‑аватари. У готелях зустрічати гостей стануть роботи‑дворецькі. Трансфер в аеропорт буде здійснюватися на літаючих машинах або капсулах. Багаж із собою можна буде не брати, оскільки у кожному номері встановлять 3D‑принтер, який надрукує будь-який предмет, будь то наряд або гаджет. А за допомогою нейроснів можна буде вибирати і програмувати сновидіння.

За ДНК туристів будуть списувати плату за проживання і підбирати індивідуальне меню.

Також готелі зможуть самі перебудовуватися за запитом клієнтів. Будуть повністю екологічні готелі, що пропонують занурення у віртуальну реальність і об'єкти доповненої реальності.

Читайте також: Китайська авіакомпанія взяла на роботу роботів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-