Порада туристу: Готелі з мальовничими видами

Порада туристу: Готелі з мальовничими видами

Укрінформ
Експерти інтернет платформи Hotels.com склали список обов'язкових для відвідування готелів, які гарантують найкращі види з вікна.
  • Park Lane Hotel Central Park, Нью-Йорк, США. Від 350 EUR за номер

Нью-Йорк — батьківщина найбільш відомих пейзажів, а околиці Центрального Парку, мабуть, найбажаніше місце для проживання серед гостей міста. Park Lane Hotel Central Park розташований через дорогу від Центрального Парку, а це означає, що гості готелю зможуть безперешкодно насолоджуватися видом на парк.

Просторий чотиризірковий готель може похвалитися мальовничими видами на легендарний парк, а номери з панорамними вікнами – прекрасним оглядом архітектурного вигляду міста. Відвідувачі готелю Park Lane Central Park Hotel можуть насолодитися його класичною атмосферою і сервісом, доповненими сучасним комфортом, що дозволить зробити відвідування найзахоплюючого міста в світі незабутнім.

  • The St. Regis, Флоренція, Італія. Від 585 EUR за номер

Колись Флоренція була центром Відродження, а зараз є одним з найбільш значущих культурних центрів Європи. Місто рясніє різноманітністю мальовничих оглядових майданчиків — вого буквально переповнене історією. Найбільш цікавою Флоренція здасться поціновувачам мистецтва, не кажучи вже про тих, хто любить смачну їжу.

Зупинка в розкішному готелі St. Regis Florence — це прекрасний спосіб насолодитися поїздкою у це культурне місто. П'ятизірковий готель має в своєму розпорядженні чудовими видами на річку Арно і всесвітньо відомий міст Понте Веккьо. Кожна деталь інтер'єру готелю робить акцент на вплив Ренесансу, яка зробила місто таким, яким воно є сьогодні. Готель розташований неподалік від собору Санта-Марія-дель-Фьоре і церкви Санта-Марія-Новелла, що робить його ідеальним для оглядових прогулянок пвд час відвідування цього історичного міста.

  • Linthwaite House, графство Камбрія, Великобританія. Від 226 EUR за номер

Готель Linthwaite House є одним з найрозкішніших в Озерному Краї, який знаходиться в північно-західній Англії. Він розташований серед захоплюючих дух пейзажів озера Віндермір, що робить його раєм для мандрівників.

Готель Linthwaite House ідеально підходить для тих, хто хоче розслабитися в оточенні мальовничої англійській провінції. Для гостей доступні безкоштовні спа-процедури в розташованому неподалік містечку Боунесс-он-Віндермір. Також готель пропонує такі процедури, як рефлексотерапія, індійський масаж голови і масаж всього тіла, які ви можете отримати, не виходячи з номера.

  • Mykonos Blu, Міконос, Греція. Від 368 EUR за номер

Міконос, один з найбільш яскравих і ефектних грецьких островів, широко відомий своїми прибережними пейзажами і атмосферою нескінченних вечірок. На острові знаходяться одні з найкрасивіших пляжів в світі, відвідавши які, ви зможете з упевненістю сказати, що відпустка вдалася.

Готель Mykonos Blu пропонує чудові сьюти з верандами, що виходять на море, і особистими басейнами, що втікають в розкішний загальний басейн Infinity Pool. Усі 108 номерів готелю оформлені у відповідності з навколишньою місцевістю і з більшості з них відкривається прекрасний вид на бухту й острови. Готель знаходиться в пішій доступності від Платіс-Гіалос, на якому доступні такі послуги, як рибалка і водні види спорту, а також тут розташовується велика кількість пляжів, спостерігати з яких чарівний грецький захід сонця — одне задоволення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-