У Львові відбудеться фестиваль, присвячений творчості Параджанова

У Львові відбудеться фестиваль, присвячений творчості Параджанова

Укрінформ
У Львові в п'ятницю розпочнеться фестиваль, присвячений творчості кінорежисера Сергія Параджанова. Він триватиме з 19 до 28 серпня і включатиме в себе кінопокази, лекції, концерти, театральні вистави, програму для дітей тощо.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Впродовж 19-28 серпня на Левандівці відбудеться своєрідний 10-денний культурний марафон – Фестиваль Параджанова. Відтак, культурно-мистецький центр «Супутник» (вул. Повітряна, 20) і Левандівський парк перетворяться на місце творчої синергії та експерименту: відбудуться кінопокази, театральні вистави, візуальні проекти, музичні виступи, літературні зустрічі, дискусії, лекції та майстер-класи для дорослих і дітей. Вхід на усі заходи у межах Фестивалю – вільний", - йдеться у повідомленні.

Обіцяють, що фестиваль розпочнеться 19 серпня о 17:30 перформенсом знаного львівського художника  Володимира Топія «Без назви. Сувій» і музикою від проекту «ШУМ». У десятиденній програмі: майстер-класи для дітей та дорослих, лекції, кураторські огляди експозиції, шаховий турнір на Алеї парку, велосипедні екскурсії, вільний мікрофон, свято на День незалежності, зустрічі, театр та кіно.

На своїй сторінці у Facebook організатори зазначають, що саме у львівському районі Левандівка, де проводитиметься фестиваль, з'явилась перша в Україні вулиця Параджанова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-