Порада туристу: Що відбуватиметься в Україні в серпні

Порада туристу: Що відбуватиметься в Україні в серпні

Укрінформ
Список найгучніших подій і фестивалів серпня по всій Україні.  

Серпень – це як недільний вечір… Останній місяць завжди проминає швидко, тому треба його провести на повну! Хтось уже встиг відпочити у відпустці, хтось іще планує. Ми поцікавилися, що буде відбуватися в Україні і куди ще можна встигнути піти і провести свої останні літні дні. 

Фестиваль електронної музики Sea Freedom Fest

Sea Freedom Festival - фестиваль електронної музики, кіловати звуку, кілька танцполів, світлове шоу, зручна інфраструктура і величезна територія повної свободи! 4 вікенду і 3 тижні між ними, 24 незабутні ночі і 24 яскравих дня ...

Уночі на сцені гратимуть кращі іноземні та українські діджеї, а днем ​​- спортивні змагання, розважальна шоу-програма. 

Хедлайнери фестивалю: COSMIC GATE (Німеччина), JAMES ZABIELA (Великобританія), Anna Lee (Україна), Kolombo (Бельгія) та багато-багато інших.

Удень на території фестивалю ви зможете безкоштовно займатися флай-йогою з партнером Sea Freedom Festival - студії RamYoga.

До місця проведення фестивалю курсуватимуть автобуси з Миколаєва та Одеси, а також мікроавтобуси за маршрутом "Коблево - Sea Freedom Fest - Рибаківка". 

Переночувати або провести кілька ночей на території фестивалю, або зовсім поруч з ним, можна буде як безкоштовно в кемпінгу або зовсім недорого в хостелі, так і в апартаментах VIP-класу. 

Дата проведення: 22 липня 2016 - 14 серпня 2016.

Місце проведення: с. Морське, Миколаївська область

Вартість квитків: VIP-квиток дійсний на весь час проведення фестивалю - 1200 гривень, квиток на будь-який тиждень - 400 гривень. З моменту старту фестивалю квитки можна буде придбати вже тільки на точках входу, по 200 гривень (в п'ятницю, суботу чи неділю) і по 80 гривень (в інші дні).

Сайт: http://sff.com.ua/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/SeaFreedomFest

Офіційна сторінка у Vk: http://vk.com/seafreedomfest

Спортивно-музичний фестиваль «Z-Games: TheSpiritOfAction»

Екстремальні види спорту, живі виступи українських і іноземних виконавців, незабутні пляжні вечірки і неймовірна тусовка - атмосфера справжнього серф-фестивалю на Z-Games!

Фестиваль проводитимуть уже вшосте. Він об'єднує в собі найпопулярніші активні види спорту і розвиває світові спортивні тенденції. При цьому Z-GAMES - подія не тільки для спортсменів. Перш за все - це можливість зануритися в справжній світ драйву і екстриму тим, хто цього ніколи не робив, і насолодитися атмосферою адреналіну.

Скейтбординг, MTB і BMX, роллерблейдінг, кайтсерфінг, скімбординг, боулдерінг (скелелазіння), слеклайн, фріран і паркур, фрізбі, брейк-данс і багато іншого - для професіоналів, аматорів і тих, хто хоче вперше побачити вживу, і взяти участь.

Також кожен день на заході - живі концерти зірок української та світової сцен, а щоночі - сети від топових світових діджеїв.

Уперше в цьому році в рамках одного фестивалю відбудуться танцювальні фестивалі - Bud FreEDM і фінали Adrenaline Fest World Finals і Feel the Beat, серед яких у журі представлені Генрі Лінк, усім відомий своєю роботою з Майклом Джексоном і Мерайєю Кері, і Дейан Тубик, професійний хореограф і найпопулярніший танцюрист на Youtube.

Дата проведення: 04 серпня 2016 - 07 серпня 2016

Місце проведення: Затока, Одеська обл.

Вартість візи: 890-1190 гривень. На всі дні фестивалю тільки по персоналізованій візі.

Сайт: http://z-games.com.ua/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/ZGames.ua/

Офіційна сторінка у Vk: http://vk.com/zgamesua

«Бандерштат» - фестиваль українського духу

У 2016-му році фестиваль українського духу «Бандерштат» відзначить десяту річницю свого існування. За цей час захід перетворився з локального музичного фестивалю альтернативної музики до одного з найбільших open-air майданчиків країни.

«Здоровий український патріотизм у сучасній і актуальній обгортці як історичне явище та модна тенденція – це наша візія сьогодення. Поєднання творчого і громадсько-ініціативного напрямку та можливість долучення до заходу громадських організацій та проектів, – все це передбачає об’єднавча ідея проведення «Бандерштату», - кажуть організатори фестивалю.

«Бандерштат»– це екскурс в героїчне минуле українського народу, сторінок національно-визвольного руху, це пропагування сучасного культурного продукту в Україні. Актуальні музичні та літературні тенденції, відомі обличчя сучасників, дискусійні майданчики, спорт та спілкування.

На головній сцені виступатимуть: Брати Гадюкіни, «ТАРТАК», BRUTTO, O.TORVALD, Jamala, «Антитіла», «Жадан і Собаки», EPOLETS, Stoned Jesus та багато-багато інших.

Дата проведення: 05 серпня 2016 - 07 серпня 2016

Місце проведення: Луцьк

Вартість квитків: 450 грн

Місце проведення: м. Луцьк, Іподром (парк ім. Лесі Українки).

Сайт: http://bandershtat.org.ua/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/bandershtat/

Офіційна сторінка у Vk: http://vk.com/festbandershtat

Музичний фестиваль «СТОПУДІВКА» – 2016

Наймасштабніший фестиваль центральної України за останні 3 роки і один з найбільших в країні «Стопудівка» збирає любителів живої музики і гарного відпочинку.

З 2016-му "Стопудівка" сприятиме розвитку туризму в Дніпропетровському регіоні і організовує в дні проведення фестивалю ряд різноманітних екскурсій для гостей міста.

На сцені виступатимуть: «Бумбокс», Сергій Бабкін, O.Torvald, «Антитiла», «Вагоновожатые», Epolets, Kozak system, «ДРУГА РІКА».

Відвідувачів фестивалю чекає дві сцени з живим звуком, фудкорти на будь-який смак, нічні вечірки, фестиваль фарб холі, ярмарки, кінозона, театр, майстер класи з сальси та інших танців, спортивні ігри та інші розваги.Також діятиме дитячий майданчик з численними розіграшами та конкурсами.Відвідувачі на території фестивалю зможуть скористатися безкоштовними душовими та питною водою.

Наметове містечко, ночівля під зірками прямо на Монастирському острові, ранкова зарядка під живу музику, спорт, настільні ігри, смачна вулична їжа, танці до ранку, кожної фестивальної ночі, фейершоу - це і є «Стопудівка»!

Дата проведення:  05 серпня 2016 - 07 серпня 2016

Місце проведення: "Монастирський острів", м Дніпро (Дніпропетровськ).

Вартість квитків: квитки на один (будь-який) день фестивалю коштує 250 гривень, за всі три дні фестивалю - 350 гривень.

Офіційна сторінка заходу: http://stopudivka.in.ua/

Сторінка Вконтакте: https://vk.com/stopudivka

Фолк-рок фестиваль «МЛИНОМАНІЯ 2016»

Організатори обіцяють, щ о на всіх гостей чекають три насичених, радісних, незабутніх серпневих дні музики, мистецтва і позитиву! Якісний звук, потужні виконавці та неймовірна природа.

На фестивалі будуть дві сцени: головна та акустична, поетичні читання, майстер-класи, еко-галявина, ленд-арт та інсталяції, захоплюючі екскурсії та інші розваги.

Тематика цьогорічного фестивалю - життя в стилі "еко", збереження природи, зокрема - річки Південний Буг.

Організатори обіцяють відвідувачам знайомство з селами Печера, Сокілець та Подільського краю з його  унікальною історико-культурною спадщиною місцевості та  красою природи.

Дата проведення: 05 серпня 2016 - 07 серпня 2016

Місце проведення: с. Печера, Тульчинський район, Вінницька обл.

Сайт: http://mlinomaniya.org.ua/

Вартість квитків: 100 грн (на три дні).

Офіційні сторінки у Vk: http://vk.com/mlinomaniya_2016

Фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань! - 2016»

Фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань!» запрошуює зануритися в середньовічний побут, взяти участь в найрізноманітніших майстер-класах. Навчитися середньовічних танців, виліпити справжнє горнятко на гончарному колі, постріляти з лука – це далеко не все, що ви зможете під час триденної забави.Ремісники, надаючи колориту і атмосферності, продаватимуть середньовічний крам та будуть частувати всіх охочих справжніми середньовічними стравами.

Ідея цьогорічного фестивалю «Ту Стань!» – це події ХІІІ століття, які мали на меті об’єднати Європу у боротьбі проти монгол. Ще в 13 ст. Україна виступила щитом між Європою і Азією. У сучасній історії України можна провести чимало паралелей з історією державних об`єднань, які існували на українській території у попередні епохи. Під час фестивалю, Ви матимете змогу взяти участь у реконструкції побуту часів короля Данила Романовича, який виступив проти ординців, зміцнив Галицько-Волинську державу й намагався відновити незалежну Русь.

Також тут проходитимуть лицарських поєдинки, а лицарі слова візьмуть участь у змаганнях під час поетичного турніру на літературній галявині.

Організатори: Державний історико-культурний заповідник “Тустань”, Львівська обласна громадська організація “Тустань”

Дата проведення: 05 серпня 2016 - 07 серпня 2016

Місце проведення: Львівська обл., с. Урич, наскельне місто-фортеця Тустань.

Сайт: http://tustan.ua/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/tustan.ua/

Офіційні сторінки у Vk: http://vk.com/festival.tustan

День Помідора в Одесі

Міський гастрономічний фестиваль День Помідора відбудеться в самому серці Одеси. У цей день місцеві бармени запропонують вам "Криваву Мері" і десяток інших коктейлів на основі помідорів. Ресторани і кафе на перше подадуть томатний суп, панини, салати, м'ясо ... і все з помідорами. Для тих же, кому дводенне меню з помідорів здасться надто, організатори запропонують і духовну їжу.

Помідори одеської області завжди славилися своїм смаком, різноманітністю сортів і насиченістю південного сонця. Помідори використовуються в усіх кухнях «одеських» народностей.

На гостей фестивалю чекає ярмарок з продажу кращих помідорів області, різноманітність сортів і таки прийнятна ціна (Одеський Ярмарок, Грецька площа); спеціальні помідорні сюрпризи в меню наших будиночків; майстер-клас по закрутці варення із зелених помідорів; майстер-клас з виготовлення та закрутки томатного соку; інтерактиви та вікторини зі смачними призами для відвідувачів Одеської Ярмарки; спортивно-помідорні змагання.

Дата проведення:  06 серпня 2016

Місце проведення: м. Одеса, вул. Дерибасівська

Вхід вільний.

Сайт: http://yarmarka.od.ua/den-pomidora/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/yarmarka.od.ua

Офіційна сторінка у Vk: http://vk.com/odyarmarka

Фестиваль актуального мистецтва «KOTOFEST»

КОТОФЕСТ - мультиформатний фестиваль актуального мистецтва в Одесі - це відкрита платформа сучасного мистецтва в області музики, кіно, фотографії, мистецтва, дизайну, інсталяцій, театру, моди, hand-made, перформансів, digital і арт-медіа, дитячих і дорослих освітніх програм для об'єднання та подання багатошаровості субкультур, розвитку прогресивного суспільства.

Назва і символ фестивалю вибрані не випадково - кіт, символ творчої свободи, космополітичності, трансформації і делікатної філософії, відображення назви і діяльності арт-креативної промо-групи Cats Flat, яка стала ініціатором події спільно з прогресивними творчими людьми і організаціями. Цього року це вже 11-й КОТОФЕСТ.

На гостей чекаютьконцерти іншої і нової музики, прем'єри та презентації, кіно, інсталяції, виставки, література, відео - поезія, майстер-класи та творчі зустрічі

Вхідний квиток на 1 день : Фан-зона: 80/100 грн в день фестивалю, VIP зона на 1 день - 200 /250 грн в день фестивалю. Абонемент на 2 дні: Фан зона : 150 грн, VIP зона на 2 дні: 300 грн.

Дата проведення: 06 серпня 2016 - 07 серпня 2016

Місце проведення: м. Одеса, Центр Подій Underpub, вул. Приморська 15/17.

Сайт: http://kotofest.com/

Офіційні сторінки у facebook:https://www.facebook.com/kotofest

Офіційна сторінка у Vk: http://vk.com/kotofestodessa

Молодіжний табір Anotherland

Фестиваль був створений у минулому році, творці орієнтувалися на європейські фестивалі і створили свій, український бренд –Anotherland, де втілюються мрії про ідеальний відпочинок на морі з музикою, мистецтвом, спортом і свободою самовираження.

Концепція фестивалю пропонує відійти від повсякденного життя і поринути в інший світ. Світ з морем і довгим піщаним пляжем, з йогою, фітнесом, c веселими іграми, пляжними видами спорту, майстер-класами по мистецтву, концертами улюблених груп на заході, і танцями до ранку під улюблених діджеїв, спонтанними перфомансами і квестами, вечорами біля багаття і душевним спілкуванням до світанку на морі. Тут  також проходить містична Гра 5 Народів Anotherland...

Програма перебування на Anotherland розрахована на 7 днів. Стільки потрібно часу, щоб по-справжньому відпочити в серпні на морі. Програма фестивалю ділитися на ранкову, денну, вечірню і нічну.

Ранок:

Ранок для когось починається на танцполі, а для когось з йоги, медитації, фітнесу, моря, сонячної ванни, пляжного футболу, волейболу.

День:

Пляжні ігри, фрісбі в морі, турнір з кікеру, майстер-класи з малювання, хендмейду, масажу, махенди, фотографії, діджеїнгу, аудіо-візуальні подання в купольному кінотеатрі.

Вечір:

Вечір на Anotherland сповнений романтики.Красиві ритуали на заході з загадуванням бажань, колективне барбекю, підведення підсумків Гри, турнір з жіночих боїв у багнюці, настільні і не тільки ігри, посиденьки біля багаття, квести, перформанси, змагання за кращий шашлик і глінтвейн, кіно під зоряним небом ну і звичайно улюблена музика.

Кожен вечір на Anotherland виступають живі групи, театр, українські та зарубіжні діджеї. Центральне місце зустрічі – велике вогнище, де завжди можна відпочити, поїсти, випити, покурити кальян і просто весело провести час.

Ніч:

Ніч — час танців. Виступи українських і зарубіжних діджеїв, тематичні акції та конкурси на барах, кіно, кальяни, танці на світанку.

Також протягом тижня проходять тематичні свята: День Вогню, День Моря, Фестиваль замків з піску, Фестиваль фарб холі та бодіарту, День Любові, Фінал Великої Гри.

Дата проведення: 8-28 серпня. Три зміни – кожна по 7 днів.

Місце проведення: Затока, Одеська обл.

Вартість квитка: від 700 гривень

Сайт: http://www.anotherland.com.ua/

Фестиваль вуличної їжі - серпень 2016

Фестиваль вуличної їжі вже став візитівкою Києва. І саме у серпні фестивалю святкує третю річницю! Команда Ulichnaya eda запрошує вас в гості, щоб разом відсвяткувати день народження, і обіцяють призи та частування на честь найсмачнішого фестивалю.

Гастрономічною тематикою серпня стане Азія з її несподіваними поєднаннями смаків, пряними ароматами спецій і свіжістю екзотичних фруктів. Усе розмаїття китайської, японської, корейської, індійської кухні зробить літні вечори апетитними.

Гості також зможуть позасмагати на шезлонгах і освіжитися в басейні. Поціновувачі сучасного мистецтва зможуть відвідати виставку «Навколо OCI», яка проходить в культурному просторі АkT. Експозиція присвячена циклічності часу і об'єднує роботи більше 60 майстрів.

Крім того, в рамках фестивалю вуличної їжі відбудеться Red Bull BC One Camp Ukraine - фестиваль-табір урбан культури, який об'єднує елементи хіп-хопу, вуличного танцю, мистецтва, музики і креативного самовираження. Усі охочі зможуть не тільки поспостерігати за змаганнями кращих бі-боїв країни, а й взяти участь у майстер-класах кращих танцюристів з усього світу, послухати лекції на теми діджеїнгу, бітмейкінга, арту. Видовищні змагання з брейк-дансу та бітбоксу не залишать байдужими нікого.

Дата проведення:  12 серпня 2016 - 14 серпня 2016

Місце проведення: "Платформа арт-завод", вул. Біломорська, 1, м. Київ

Вартість входу: 50 грн.

Сайт: http://www.ulichnayaeda.com.ua/

Офіційні сторінки у Facebook: https://www.facebook.com/ulichnayaeda/

Рок-фестиваль «Молот»

Цього року захід відбудеться вже в четвертий раз. Цей фестиваль - справжнє свято для тих, хто любить Український рок у всіх його проявах. Окрім того у програмі передбачено заїзд байкерів, конкурси та флешмоби, козацький куліш, організоване наметове містечко.

Ну і звичайно виступ вітчизняних рок-груп, в числі яких:

Dominatos (м.Київ), «Третій Гетьмванат» (м.Олевськ), Kriсhuss (м.Київ), «ДіагноzZ» (м.Чернівці), Machine Guts» (м.Київ), «ПРОЧЕРК» (м.Черкаси), SEPTEEMA (м.Київ).

Вхід: 10 грн(кошти на розвиток фестивалю)

Місце проведення: Житомирська обл., с.м.т. Лугини, футбольне поле, стадіон

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/rockfestmolot6

Офіційна сторінка у Vk: http://vk.com/rf_molot_luhyny

Фестиваль Тараса Шевченка «Ше.Fest»

На малій батьківщині Великого Тараса цей захід проводять уже третій рік поспіль. На цей раз з нагоди 25-річчя Незалежності України фестиваль пройде під гаслом «Твоя незалежність». Організатори змінюють локацію Ше.Fest, однак постійною залишається його мета. «Ми хочемо зробити так, щоб Шевченко був завжди модний і актуальний. Так само, як і його творчість», - зазначають в оргкомітеті.

Традиційно в рамках фестивалю будуть діяти: музична сцена, просвітницька поляна, майстер-класи, ярмарок майстрів, дитячий майданчик і ще ряд мистецьких дійств. Участь у події візьмуть провідні українські музичні групи, відомі поети, письменники, художники та інші митці. Слід зазначити, що Ше.Fest залучає до участі тільки україномовних виконавців, адже однією з цілей заходу є популяризація власне української музики. Зокрема, на фестивалі будуть представлені і різножанрові композиції на вірші Тараса Шевченка.

Дата проведення: 13 серпня 2016 - 14 серпня 2016

Місце проведення: с. Моринці, Звенигородський район, Черкаська область

Вартість квитка: 100 гривень.

Сайт: http://shefest.org.ua/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/she.fest/

Офіційна сторінка в Vk: https://vk.com/she.fest

Опішнянський Фестиваль Натуральної Їжі

 «За допомогою традиційних страв Полтавщини, ми хочемо зробити свій внесок в популяризацію органічної культури та здорового харчування. Іншою важливою метою нашого Фестивалю ми вважаємо підтримку фермерського органічного господарства в українських селах, адже розвиток фермерства зробить суттєвий крок до збільшення конкуренції між виробниками, а це, в свою чергу, спричинить збільшення якості продуктів, від чого виграють всі – і виробники і споживачі», - кажуть органызатори.

У програмі Фестивалю: дегустація страв від українських фермерів-сироварів, хліборобів, виробників м’ясних продуктів, овочів та фруктів; урочисте відкриття перепелиної ферми в межах проекту з розвитку сільського органічного виробництва на селі «Ферма натуральних продуктів»; майстер-класи для дітей та дорослих від Арт-проекту «Вечорниці» й Центру Української Культури та Мистецтва (створення сирних коників, розпис медяників, виготовлення глиняних свищиків, народної ляльки тощо); виступи експертів та практиків у сфері органіки; презентація науково-пізнавального фільму.

Погодинна програма:

9:00 – 12:00 година – заїзд, розміщення та реєстрація учасників (Етно Поселення -  «Старий Хутір»);

11:00 – 12:00 година – урочисте відкриття «Фестивалю Натуральної Їжі» - презентація та урочисте відкриття  перепелиної ферми;

з 12:00 до 14:00 години – приготування, демонстрація і дегустація чотирьох видів сирників за народним рецептом, дегустація органічного чаю з польових трав, етнічних крупців та натурального узвару з груш та яблук. 

з 14:00 до 20:00 години – презентація спонсорів і виробників органічного продукту;

- публічний виступ практиків та  експертів з органічного виробництва;

- співи, танці, розваги, 

- фото-полювання по фестивалю (зібрані фотоматеріали по фестивалю будуть брати участь у конкурсі на найкраще фото, переможець отримає нагороду);

- майстер-класи з народних промислів; 

20:00 – презентація повчального фільму; 

21:00 – урочисте закриття фестивалю;

По завершенні фестивалю гості зможуть розміститися в обладнаних кемпінг-зонах. 

Дата проведення: 14 серпня 2016

Місце проведення: Полтавська обл., смт. Опішня, вул. Ватутіна 15, «ЕтноОб’єднання Старий Хутір».

Вартість входу: 75 грн. У вартість квитка входить: чотири різновиди сирників, “крупці”, коктейлі з дикоросів, овочеві салати.При наявності з собою велосипеда на фесті знижка -70%: 45 грн. Вхід безкоштовний для дітей віком до 6 років, учасників АТО (за наявністю документів). Також необхідна попередня реєстрація.

Сайт: http://fest.touristvillage.pl.ua/

Офіційні сторінки у Facebook: https://www.facebook.com/staryjxutir/

Сорочинський ярмарок 2016

Традиційно ярмарок асоціюється з торгівлею та цікавим і змістовним дозвіллям. Тут ви знайдете не тільки це, а і чудову можливість культурного відпочинку, шанс доторкнутись до історії та звичаїв рідного народу, осягнути всю глибину тисячолітньої мудрості наших предків, помножену на новітні традиції та технології третього тисячоліття.

Виступи творчих колективів межують з запальними танцями та дискотеками , концертами за участю відомих естрадних зірок, різноманітні майстер-класи з народних ремесел співіснують пліч-о-пліч з сучасними атракціонами та забавами, а шедеври сотень народних майстрів складають гідну конкуренцію сучасним товарам фірм-виробників.

Життя на Сорочинцях вирує від світанку до смеркання, не затихає і вночі. І кожен напевне знайде собі щось до душі. Цьогорічний ярмарок присвячується 25-й річниці Незалежності України і буде проходити під гаслом «Розквітає ярмарок – квітне Україна!»

Дата проведення: 16 серпня 2016 - 21 серпня 2016

Місце проведення:  с. Великі Сорочинці, Миргородський район, Полтавська область

Вхід вільний.

Сайт: http://yarmarok.in.ua/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/groups/373563156089086/

Офіційні сторінки у Vk: http://vk.com/club54776366

Танцювальний фестиваль AquaDanceFest

У програму фестивалю входять: конкурсні виступи, відвідування аквапарку «Острів Скарбів», зйомка в танцювальному відео, відвідування концерту зірок естради, за погодженням з керівниками груп, відвідування дельфінарію «Оскар», а так само багато призів і подарунків від партнерів, спонсорів! Конкурсні дні фестивалю і Гала концерт проходять на сцені таборів «Лазурна Радуга», Кирилівського Будинку Культури, а так само на сцені Аквапарку «Острів Скарбів».

У журі: Григорій Чапкіс, Родіон Фархшатов (супер-фіналіст телевізійного танцювального шоу "Танцюють всі!") та Сніжана Єгорова.

Дата проведення: 16 серпня 2016 - 21 серпня 2016

Місце проведення: смт. Кирилівка, Запорізька обл.

Вхід вільний

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/events/474600369404743

Офіційна сторінка в Vk: http://vk.com/club120413356

Фестиваль «ЗАХІД» 2016

Цього року подія збере найкращі українські, білоруські, молдовські, австрійські, американські групи. Проте незмінною залишається основна програма та ідея підтримки українського мистецтва та культури. Просторі поля всіяні травами, прохолода лісу, освіжаюча вода озер, життєдайне сонце - все навколо сприяє позитивному настрою. І посеред цього - сцени, з яких лунає музика. На сцені прозвучать Crystal Castles (CAN), Enter Shikari (UK), The Misfits (USA), Oomph! (GER), DevilDriver (USA), Emmure (USA), We butter the bread with butter (GER), Jamala, Vivienne Mort, Brutto та інші.

Відпочинку сприяє польова кухня, виставки рукоділля, літературні читання, майстер-класи з різних ремесел. На території фестивалю буде розміщено 2 наметових містечка: 1 з них буде платним, 1 безкоштовним. У всіх наметових містечках буде можливість жити, як у власному наметі, так і взяти намети на прокат. Вартість місця під намет в платному наметовому містечку - орієнтовно 50 грн. за 3 дні з людини.

Платне наметове містечко - це приватна ділянка на відстані 1.5 км від фестивалю, на якій пропонується розміщувати намети - тобто це додаткова платна послуга, яку пропонують в якості альтернативи. Платне наметове містечко буде розташоване на території комплексу "Чарівна долина", всі умови: рівна, огороджена ділянка, душі, туалети, освітлення, охорона, паркінг, кафе з доступними цінами і дешевий транспорт до фестивальному майданчику (орієнтовно 1.5 км - ціна 2 грн.), футбольний, волейбольний майданчики, тенісний корт, мотузковий парк, дитячий майданчик, міні-гольф. На території всі послуги крім туалету і душу - платні. Розводити багаття можна. Безкоштовний наметове містечко знаходиться під лісом території фестивального майданчика. Безкоштовний наметове містечко має душі і туалети, повного висвітлення і охорони немає. У безкоштовному наметовому містечку буде встановлено 5 душів, 14 туалетів, 6 умивальників.

Дата проведення: 19 серпня 2016 - 21 серпня 2016

Місце проведення: Львівська обл.

Вартість квитка на 3 дні фестивалю: 690 грн.

Офіційний сайт: http://zaxidfest.com/

Група Вконтакті: http://vk.com/zaxidfest

Сторінка в Фейсбуці: https://www.facebook.com/zaxidfest

Інтерактивний сімейний фестиваль «Ditland Fest».

«Ditland Fest» - це інтерактивний сімейний фестиваль, на якому можна не тільки весело, але і з користю провести час всією родиною.

Дитяче місто професій "Kids Will" привезуть 3 найпопулярніші серед дітей станції. Діти, одягнувши спецформу, будуть будувати замки, домка, кораблі, лабіринти. Також навчаться доглядати за домашніми тваринами, висаджувати рослини і поливати дерева. А ще дізнаються все про будову скелета, навчаться робити штучне дихання, вимірювати тиск. Побудуть в ролі і лікаря, і пацієнта.

Відвідувачів фестивалю чекають: 100 і більше безкоштовних активностей, 50 майстер-класів, 40 розвиваючих занять, 40 кращих шкіл і клубів, розваги з аніматорами, ігри на свіжому повітрі, яскрава шоу-програма, розіграш призів та подарунки, зона розваг, лекторій для батьків, зона для вагітних, слінгопікнік, ярмарок дитячих товарів і послуг, фудкорт, фотозони і багато іншого

На фестивалі буде ще й шкільний ярмарок, адже не за горами 1-е вересня.

Дата проведення: 20 серпня

Місце проведення: ВДНГ, Київ, вул. Академіка Глушкова, 1, Сад бажань

Вартість вхідного квитка: сьогодні - 69 грн, в день фестивалю - 100 гривень. Дітям до 14 років вхід безкоштовний. Всі активності на фестивалі включені у вартість вхідного квитка.

Сайт: http://www.ditlandfest.com.ua/

Офіційна сторінка у Facebook:https://www.facebook.com/ditlandfest/

Independence Festival.INDP

Захід, присвячений святкуванню 25-річчя Незалежності України. Музика - неодмінна складова будь-якого фестивалю - буде представлена в форматах lounge / disco. На сцені для вас будуть грати Один в каное, Vivienne Mort, Гапочка / Gapochka, Zapaska, Dj Mary Jane.

Літературна сцена та театральні перформанси не залишать байдужим будь-якого цінителя сучасної української поезії, прози і драматургії. Читати для гостей будуть вже відомі і молоді талановиті автори: Любко Дереш, Артем Полежака, Маріанна Малина, Павло Коробчук, Богдан-Олег Горобчук, Елла Євтушенко, Лесик Панасюк, Оксана Гаджій, Яніна Діяк, Марина Єщенко. Театралофилы можуть насолодитися виставами від колективів «akterstvo», «Connect», Apache Crew.

Також діятиме «Алея майстрів» - унікальна хенд-мейд ярмарок, де можна буде придбати речі від українських виробників в широкому асортименті - від одягу до сувенірів. Будуть проходити майстер-класи з хэндмейду і діяти фудкорт зі стріт-фудом від учасників шоу «Майстер-шеф».

Датапроведения: 24 серпня 2016. Початок в 11:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Ізюмська, 7, «Parkovka» - арт та фестивальна платформа

Вартість входу - 190 грн. VIP-зона - 350 грн.

Сторінка на Фейсбуці:https://www.facebook.com/events/116350185472309/

Сторінка Вконтакті: https://vk.com/event125743591

Koktebel Jazz Festival

Найбільший і самий атмосферне в Україні музичний опен-ейр, історія якого триває вже 14 років.

«Найбільший виклик, який зараз стоїть перед кожним з нас – це змінитися самому і змінити світ навколо себе на краще. Наш фестиваль – це наша свобода і відображення нас самих. Це живий організм, і він також змінюється разом з нами. Фестиваль буде там, де зміни йдуть швидше і вони очевидні. Фестиваль буде маркером зростання свободи, відродження і щастя наших міст. У цьому році фестиваль відбудеться в місті з оновленою історією і оновленою назвою – в місті Чорноморськ» , — коментує президент фестивалю Лілія Млинарич.

Учасниками музичного опен-ейру стануть: Submotion Orchestra (UK), The Bad Plus (USA), Blue Foundation (DK), Kadebostany (CH), Max the Sax (AT), Сергій Бабкін (UA), Tonbruket (SE), Garden City Movement (ISR), Beissoul & Einius (LT), The Erised (UA), Boom Pam (ISR), panivalkova (UA), 5 Vymir (UA), The Hypnotunez (UA) та ін.

Дата проведення: 25 серпня 2016 - 28 серпня 2016

Місце проведення: До початку російської окупації Криму він щорічно проводився в невеликому селищі Коктебель на березі Чорного моря, біля підніжжя гори Карадаг. А позаминулого року організатори перенесли його в Затоку (Одеська область). А в 2016 році він вперше відбудеться в Чорноморську під Одесою.

Вартість абонемента на 4 дні: 800 грн.

Сайт: http://koktebel.info/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/koktebeljazz

Офіційна сторінка в Vk: http://vk.com/jazzkoktebel

AVATAR YOGA FESTIVAL 2016

Другий за рахунком і перший за масштабом в Україні фестиваль йоги і музики - Avatar Yoga Festival. Безліч творчих і талановитих людей зберуться разом, щоб відпочити з користю. Йога, майстер-класи, лекції та практики від визнаних зарубіжних і вітчизняних майстрів, дві музичні сцени, йога-маркет, насичена розважальна програма, знайомство і живе спілкування з новими і старими друзями, море, сонце і купа незабутніх вражень.

AVATAR YOGA FESTIVAL 2016 – це більше 40 годин практичних воркшопів, мега-інструктори з 4х країн, понад 300 яскравих гостей, більше 20 годин якісної музики. У фестивалі візьмуть участь відомі зарубіжні йога-інструктори - Яні Ятенін (Фінляндія), Костянтин Харківський (Пітер), Ярослав Лукашевич (Мінськ). А також українські, чиї імена давно на слуху: Анатолій Зенченко, Андрій Рожнов, Андрій Дідик, Олександр Лебедєв, Ксенія Левенських, Юрій Швець, Вероніка Привалова, Роман Кондрашов і інші.

У програмі фестивалю також: ретельно складена програма практик, яка включає в себе різні напрями йоги, проживання на базі відпочинку на першій лінії або в наметовому містечку прямо на пляжі, майстер-класи, лекції та воркшопи від визнаних майстрів йоги, повноцінне і смачне меню спеціально для вегетаріанців і ваганів, йога для самих маленьких, йога-маркет з чудовими виробами від handmade майстрів, насичена розважальна програма, душевні чайні церемонії, кіно під відкритим небом, трансфер на місце проведення фестивалю на веселому Shanti Bus з музикою, мантрами і частуваннями.

Радувати своєю музикою будуть ОдноНо, Новые композиторы, The Вйо, Сон.Кот.Май і інші.

Дата проведення: 26 серпня 2016 - 29 серпня 2016

Місце проведення: Миколаївська область, смт. Коблево, пр-т Курортний 49 а, база відпочинку "Лотос".

Сайт: http://avatarfest.com.ua/

Сторінка в ВК: https://vk.com/avatarfest

Сторінки в Facebook: http://www.facebook.com/avatarfest

Ралійний фестиваль Family Race Day

На гостей фестивалю чекають шоу професійних пілотів на ралійних дріфтових спорткарах, видовищні змагання з дрифту на професійному гоночному треку, можливість покататися на спортивному Subaru, Mitsubishi або BMW з пілотом-профі, майстер-класи з контр-аварійного водіння від професійних гонщиків.

Головна ідея заходу - поєднати активний сімейний відпочинок зі спортивною тематикою, тому тут передбачені розваги як для дорослих, так і для дітей.

Цього року організатори будуть дивувати. Уперше в Україні відбудеться гра в футбол на автомобілях з величезним м'ячем! А також проведуть змагання між чоловічою і кінськоїю силою: перетягування каната -  люди vs машина.

Розваги для дітей: квадроцикли; гонки на електромашинках; автосимулятори; школа ПДР від справжніх копів.

Дата проведення:  27 серпня 2016

Місце проведення: м. Київ, вул. Дніпрової Чайки, 16, автодром "Чайка"

Вартість квитка: у день заходу 150 гривень, за попереднім продажем 100 гривень. Дітям до 14 років – безкоштовно.

Офіційна сторінка у facebook: https://www.facebook.com/events/1541364936174595/

Музикальний фестиваль «СХІД-РОК»

Цей фестиваль унікальний тим, що проводиться всередині фортеці XVIII століття Круглий Двір. Раніше він був амфітеатром, тому таку акустику в Україні ще треба пошукати, музика, в прямому розумінні слова, проходить крізь кожного.

Учасниками фестивалю на головній сцені стануть Our Last Night (США), The HARDKISS, O. Torvald, Überyou (Швейцарія), Fire Next Time (Канада) та інші.

На території фестивалю працює безкоштовне наметове містечко. Табір знаходиться в Дендропарку «Ненудне», який відомий своєю незайманою та чистою природою, каскадом з трьох озер і таємничим гротом «німф».

Дата проведення: 27 серпня 2016 - 28 серпня 2016

Місце проведення: р. Тростянець, Сумська обл., Фортеця XVIII ст. Круглий Двір

Вартість квитків: 350 грн (на два дні)

Сайт: http://cxidpok.com/

Офіційна сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/cxidfest/

Офіційні сторінки в Vk: http://vk.com/cxidpok

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-