У Туреччині відкрили найбільший розважальний центр країни

У Туреччині відкрили найбільший розважальний центр країни

Укрінформ
Найбільший розважальний центр Туреччини Land of Legends (Земля легенд) офіційно відкрили туристам в Антальї.

Про це повідомляє Travel Daily News.

Найбільший розважальний центр Туреччини Land of Legends (Земля легенд) офіційно відкрив свої двері гостям в Антальї. Цей парк розваг, став спільним підприємством мережі готелів Rixos Hotels, Emaar Properties і Dragone Productions, розташований в 27 кілометрах від міжнародного аеропорту Анталії і в 30 кілометрах від центру міста.

Парк, що об'єднує освіту, розваги, природу, пригоди, магазини, розкішні площі і театр, готовий стати новим сімейним напрямком в регіоні. "Земля легенд", розташована в декількох кроках від Середземного моря на тлі мальовничих гір, займає площу в 63 гектари.

Серед розваг - атракціони "Світ води", "Вежа легенд" і різноманітні американські гірки. У парку можна поплавати з дельфінами, сходити в кіно або відправитися на підводне сафарі.

Незабаром у парку відкриється перший в Туреччині готель для дітей - Kingdom. У кожному номері юних гостей чекатимуть розваги, включаючи ігрові приставки. Ресторани і бари, оздоровчий спа-комплекс і фітнес-центр дозволять як дорослим, так і дітям чудово провести в готелі час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-