Аеропорт Гонконгу ввів новий податок

Аеропорт Гонконгу ввів новий податок

Укрінформ
Пасажирам, що вилітають, з Аеропорту Гонконгу доведеться додатково заплатити від 70 до 180 гонконгських доларів.

Про це повідомляє Travel Daily Media.

Аеропорт Гонконгу вводить спеціальний збір для пасажирів. Після 1 серпня 2016 року при купівлі квитка з вильотом з цього аеропорту (включаючи транзит) необхідно буде оплачувати додатковий збір.

Він стягуватиметься автоматично при придбанні квитків на рейси авіакомпаній, що вилітають з Гонконгу. Сума збору буде залежати від дальності рейсу та класу обслуговування.

Так, для мандрівників, що летять на близькомагістральних напрямках в економ‑класі, плата складе 90 гонконгських доларів (приблизно $ 11,6); у першому/бізнес‑класі — 160 гонконгських доларів ($ 20,6). Для пасажирів далекомагістральних напрямків (Південна і Північна Америки, Близький Схід, Африка, Європа, Азіатсько‑Тихоокеанський регіон) сума збору в економ‑класі встановлена в розмірі 160 гонконгських доларів ($ 20,6), в першому /бізнес‑класі — 180 гонконгських доларів ($ 23,18). Тариф для транзитних мандрівників становить 70 гонконгських доларів ($ 9).

За даними представника аеропорту, отримані кошти підуть на розширення трьох злітно‑посадкових смуг. Комісія буде стягуватися до тих пір, поки не будуть погашені кредити, отримані на модернізацію аеровокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-