TUI запустив нову концепцію сімейного відпочинку

TUI запустив нову концепцію сімейного відпочинку

Укрінформ
Туроператор TUI Ukraine запустив нову концепцію відпочинку в Туреччині – «Всією сім'єю», яка об'єднує кращі готелі країни з усіма необхідними умовами для якісного відпочинку з дітьми.

Про це заявив генеральний директор TUI Ukraine Тарас Демура, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цього літа ми раді представити нашу власну концепцію, розроблену з урахуванням потреб на відпочинку, які можуть виникнути у великій сім'ї. Ретельно вивчивши всі особливості і запити сімейних туристів, ми запустили продукт, який зробить сімейний відпочинок з TUI максимально комфортним, вигідним і легким у плануванні», - сказав він.

Концепція TUI «Всією сім'єю» актуальна для сімей, у яких більше двох дітей. Бронюючи готелі, що працюють за цією концепцією, клієнти отримують безкоштовне розміщення другої дитини (до 12 років), розширене медичне страхування (замість стандартного покриття в 15 тисяч доларів – 50 тисяч доларів), поліпшення категорії номера до family room, безкоштовний перевіз переваженного багажу, безкоштовна екскурсія для дітей до 12 років на вибір.

Також Демура уточнив, що не має значення, ваша це дитина чи ні. Ви можете взяти з собою кого завгодно. Наприклад, взяти з собою племінника, хрещеника або просто дитину знайомих. Ви також можете поїхати з подругою і її дітьми, або ж взяти кращого друга своєї дитини. Все залежить від ваших уподобань, бажань, цілей та можливостей.

Дана концепція працює в якісних готелях 4-5* на Анталійському та Егейському побережжі. Кожен готель пропонує комфортабельні номери, різноманітне харчування зі спеціальним дитячим меню, широкий вибір анімаційних програм і розваг, як для дорослих, так і для дітей усіх віків.

Наприклад, проживання в п'ятизірковому готелі на сім'ю з чотирьох чоловік обійдеться в 1107 доларів за програмою «все включено». У середньому ж тури в Туреччину стартують від 500 доларів за тиждень.

Довідка: За даними Міністерства культури і туризму, попит на Туреччину за 4 місяці по Україні збільшився на 20% у порівнянні з 2013 роком. Анталійське і Егейське узбережжя, Стамбул залишаються найпопулярнішими напрямками серед українців. Попит на Єгипет впав, більшість туроператорів скасувала чартери у зв'язку із загрозою безпеки, пропонованим сервісом і ціною. Зате попит на Іспанію не слабшає, а навпаки зростає серед європейських туристів у цілому, незважаючи на високу ціну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-