У Києві відбудеться Фестиваль вуличної їжі грузинської кухні

У Києві відбудеться Фестиваль вуличної їжі грузинської кухні

Укрінформ
Уже наступного тижня столиця перетвориться на центр грузинської кухні.

Про це Укрінформу повідомила прес-секретар проекту Катерина Павлевич.

"Наші організатори їздили в Грузію набиратися досвіду після минулого фестивалю. На фестивалі можна буде не тільки поїсти, але і послухати колоритну грузинську музику, потанцювати, погуляти на грузинському весіллі. Буде багато фотозон, одна з них буде повністю з килимів. А також Велика дитяча і спотривная зона", - розповідає Катерина Павлевич.

13-15 травня Грузія повертається на «Арт-завод Платформу». Пряні, солодкі, гострі і соковиті страви від найкращих представників грузинської кухні знову можна скуштувати в одному місці.

На фестивалі ви дізнаєтеся, що таке чакапулі, з чого готують кучмачі і яка різниця між аджарським та імеретинським хачапурі.

На травневому Фестивалі вуличної їжі грузинській кухні буде відведено цілий тент, тому всі, хто не уявляють своє життя без хачапурі зможуть відвести душу. У меню улюблених учасників минулих фестивалів легендарні хачапурі, чахохбілі з фазаном і перепілкою, чакапулі з бараниною і багато іншого.

На точці «ЧІТО ГРІТІ» можна буде спробувати класичний плов, а на «Мангал-парку» – грузинський бургер з люля кебаб, кучмачі з курячої потрошки. Лобіо, ціпак, чашушулі, кубдари – все гастрономічне багатство Грузії стане доступним для відвідувачів фестивалю.

Крім фудкортов гостей також чекає безліч розваг. Цього разу грузинське весілля буде проходити на головній площі «Арт-заводу Платформа» Пьяцце. Гості фестивалю зможуть підняти келих за молодят, позмагатися один з одним за кращий тост і кинутися до танцю під запальні грузинські мотиви.

Також кожен охочий зможе відвідати безкоштовний майстер-клас з приготування хачапурі, прикупити модних аксесуарів на Кураж Маркеті, покататися на ським-борді, поганяти в bubble football і пограти в зоні Level up також безкоштовно.

Для дітей встановлені окремі розважальні зони: картонні замки, лабіринти, міні місто з дерев'яних споруд та ігрових лялькових будиночків, індіанське село "TEEPEEKEE" і багато іншого.

Фестиваль відбудеться з 13 травня (з 15:00 до 23:00) по 15 травня включно. На вихідних фестиваль працюватиме з 11:00 до 23:00. Вхід - 50 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-