Болгарія і Туреччина стали найдешевшими напрямками у туроператорів

Болгарія і Туреччина стали найдешевшими напрямками у туроператорів

Укрінформ
Найдешевшими напрямками для українців за кордоном у цьому літньому сезоні стали Болгарія і Туреччина.

Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на офіційні сайти туроператорів.

Автобусні тури в цьому сезоні за вартістю легко конкурують з турами до моря в одеську область. Наприклад, у липні з Києва можна виїхати на болгарські чорноморські курорти за 5000-6000 грн на двох на 7 ночей в готелі 3 * зі сніданками. У той же час, Болгарія робить все быльше лояльнішим свій візовий режим, недавно були введені спрощення візового режиму для громадян України.

Читайте также: Болгарія і Румунія готові стати частиною Шенгену

Тепер громадянам, які використовували за призначенням шенгенські, румунські, хорватські, кіпрські або болгарські візи і бажають відвідати Болгарію з метою "організований туризм", будуть видаватися короткострокові багаторазові візи терміном дії до 1 року. А неповнолітнім і особам, які підтвердили відповідним документом наявність інвалідності, будуть видаватися без урахування наявності виданих раніше болгарських віз.

Але термін дії візи не може перевищувати термін дії закордонного паспорта, включаючи 3 місяці обов'язкового коридору.

Що стосується Туреччини: ціна на турпакети з готелями 5* опускається нижче, ніж 500 доларів на двох, і це на період травневих свят.

6-7 ночей в готелі 5* (Аланья, Белек) з вильотами 27-28 квітня доступні за 509 доларів на двох. Також в Белек, з готелем того ж класу, але вильотом 5 травня можна купити за 494 доларів на двох. А ось такий же турпакет, але з вильотом у липні, коштує близько 1 900 доларів.

Для порівняння, рік тому ціни на турпакети з проживанням у готелях 5* Deluxe з вильотом на травневі стартували приблизно від 750 доларів за людину, готелі 5* середнього рівня - від 550 $ на людину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-