В Іспанії створять 100-км мальовничу велостежку

В Іспанії створять 100-км мальовничу велостежку

Укрінформ
Нова 100-кілометрова мальовнича велостежка з'єднає населені пункти Нерха і Манильва і пройде через найцікавіші популярні курортні міста півдня Андалусії.

Про це повідомляє регіональне видання Malaga Hoy.

Влада Андалусії (Іспанія) спільно з 14 муніципалітетами узбережжя Коста‑дель‑Соль реалізують масштабний проект Берегова Стежка (Senda Litoral). Він з'єднає населені пункти Нерха і Манильва прогулянкової доріжки для велосипедистів і пішоходів, довжина якої складе 100 кілометрів.

На даний момент вже функціонують 62 % маршруту. Представники андалузької влади поки не уточнюють дату остаточної реалізації проекту, але запевняють, що будівництво просувається впевненими темпами.

Берегова Стежка в Малазі. Джерело: GRUPO SANJOSE

Берегова Стежка— унікальний маршрут, який стане однією з головних визначних пам'яток Коста‑дель‑Соль. Він дозволить відкрити для себе різноманітність Середземноморського узбережжя, познайомитися з її природою і оцінити приголомшливі пейзажі.

Новий маршрут цікавіший тим, що проходить через найбільш популярні курортні міста півдня Андалусії: Марбели, Естепону, Малагу, Торремолінос і Фуенхіролу. На велосипеді цей шлях можна подолати за 10 годин, а пішки — за 34 години.

Фото: EP. Частина велостежки в Малазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-