У Львові відкрився найбільший в Україні візовий центр

У Львові відкрився найбільший в Україні візовий центр

Укрінформ
Сьогодні у Львові відбулося урочисте відкриття найбільшого в Україні візового центру.

Він розташований в новому торговому комплексі «Форум Львів» і здатний обслужити до 3 тисяч людей на день. Тут можна швидко і в комфортних умовах подати документи для отримання дозволу на в'їзд в 18 з 26 країн Шенгенської зони і в Канаду.

«Візовий Сервіс Центр» займає площу в 2600 квадратних метрів, з яких 1400 кв м - це просторий зал очікування. Завдяки цьому проекту в столиці Західної України з'явиться 140 нових робочих місць.

Загалом в 14 містах країни працюють 17 таких представництв фірми «Візовий Сервіс Центр», ексклюзивного міжнародного партнера компанії VFS Global. У 2015 році, напередодні введення процедури зняття біометричних даних країнами Шенгенського договору, всі вони пройшли модернізацію, збільшили площі та штат працівників.

Візові центри оснащені найсучаснішою технікою. Вони спроектовані за міжнародними стандартами, що забезпечує, в тому числі, зручний доступ для людей з особливими потребами, оснащені дитячими кімнатами та VIP - залами. Час очікування своєї черги відвідувачем не перевищує 15 хв. Компанія також пропонує послуги мобільної біометрії, коли необхідні дані знімаються безпосередньо вдома у клієнтів.

«З кожним роком все більше українців будуть їздити за кордон. Тому ми плануємо постійно поліпшувати якість обслуговування. Особливу увагу ми приділяємо безпеці. Персональні дані не знаходяться в візових центрах, а безпосередньо потрапляють в дата-центри, де і відбувається їх зберігання. Після цього візові заяви і персональні дані знищуються. Наші технології захисту інформації відповідають найвищому рівню надійності Tier4, що передбачає подвійне резервування системи», - зазначив регіональний директор по країнам Східної Європи VFS Global Прабуда Сін.

«Ми не є монополістами на ринку. Будь-яка людина може подати документи безпосередньо в консульство. Але багато хто вже оцінив зручність роботи з нами і довіряють нашій компанії. Кількість заявок на візи через «Візовий Сервіс Центр» зросла в 2015 році в порівнянні з 2014 роком на 30%. Всього з моменту виходу на український ринок ми обслужили понад 6 млн осіб», - сказав директор компанії «Віза Сервіс Центр» В'ячеслав Іваниця.

«Віза Сервіс Центр» є ексклюзивним партнером міжнародної компанії VFS Global - найбільшої в світі з надання технологічних послуг зовнішньополітичним відомствам. Група працює в 123 країнах, маючи близько 2 тисяч візових центрів. Всі вони сертифіковані за міжнародними стандартами ISO 9001: 2008 Система управління якістю, ISO 27001:2013 Система управління інформаційною безпекою та ISO 14001: 2004 Системи екологічного менеджменту.

 VFS Global є дочірньою організацією зі стовідсотковою участю Kuoni Group - публічної компанії зі штаб-квартирою в Цюріху, Швейцарія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-