У Львові «Сталін» та «енкаведист» наколядували гроші на амуніцію для бійців АТО

У Львові «Сталін» та «енкаведист» наколядували гроші на амуніцію для бійців АТО

Укрінформ
«Сталін» і «енкаведист» збирали у Львові гроші для бійців АТО. Волонтерська мережа «Вільні люди» та місцевий осередок громадської організації «Молодіжний націоналістичний конгрес» організували «Повстанський вертеп», в якому роль Ірода виконують ці персонажі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кожного року кількість та різноманіття вертепів вражає – від традиційних пастухів, царя, ангелів до історичних персонажів та майданівських повстанців. Волонтерська мережа «Вільні люди» та місцевий осередок громадської організації «Молодіжний націоналістичний конгрес» запропонували й свій варіант – «Повстанський вертеп».  У ньому використані особливі персонажі: від традиційних до не зовсім звичних - Сталіна та енкаведиста. Колядки також незвичайні - це автентичні різдвяні пісні, які співали українські повстанці», -  зазначив координатор проекту Микола Тинський.

За його словами, війна із Росією перетворила вертеп із розваги на можливість допомогти захисникам Батьківщини. Тому гроші, які давали колядникам перехожі, будуть використані на амуніцію для бійців АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-