Порада туристу: Найкращі парки розваг у Європі. +Відео

Порада туристу: Найкращі парки розваг у Європі. +Відео

Укрінформ
TripAdvisor визначив найкращі парки розваг у Європі на основі відгуків користувачів.

І поки TripAdvisor готується до відкриття української платформи наступного року, пропонуємо переглянути рейтинг  найкращих європейських парків розваг.

Загалом до рейтингу ввійшли 25 парків, серед яких 6 парків із Великої Британії, 5 із Франції, по три з Італії й Німеччини, по два – Іспанії й Данії, по одному – Голландії, Португалії, Росії та Швеції.

П’ятірку лідерів очолюють:

Європа-парк (Руст, Німеччина)

Посідає перше місце у рейтингу. За відгуками, це – парк, який має величезну кількість атракціонів на будь-який смак і вік. Він є другим за відвідуваністю парком розваг у Європі – майже 5 мільйонів гостей на рік..

Ціна за вхід становить: для дорослих від 36 до 45 євро, дітям від 4 до 11 років та людям від 60 років -  від 31 до 39 євро.

Відео: Parkspot, 2013.

Порт Авентура парк (Салоу, Іспанія)

Це найвідвідуваніший парк розваг в Іспанії і шостий у Європі – близько 4 мільйонів гостей щорічно. Вхідні ціни – від 23 до 45 євро з людини.

Відео: Martin Cooper, 2013

Сади Тіволі (Копенгаген, Данія)

Це один з найстаріших парків розваг у світі, який відкрилися 1843 року і став другим парком розваг у світі після іншого парку Копенгагена – Dyrehavsbakken. Сьогодні Сади Тіволі посідають четверте місце за популярністю в Європі. І до речі цей парк був улюбленим у Ганса Крістіана Андерсена і сам Уолт Дісней теж частенько тут бував.  

Дітям до 8 років квиткі видають безкоштовно, а дорослі їх можуть придбати за 99 датських крон (близько 14 євро).

Відео: Tivoli TV, 2015.

Парк Діснейленд (Марн-ла-Валле, Франція)

Євродіснейленд – найвідоміший і найпопулярніший парк розваг у Європі. Це територія, яка має 19 квадратних кілометрів розваг, присвячена героям стрічок Волта Діснея. Лише за один рік парку вдається збирати більше 10 мільйонів відвідувачів з усього світу. Євродіснейленд – перший за відвідуваністю парк розваг.

Ціна за вхідний квиток – від 52 до 77 євро.

Відео:DisneylandVideos, Різдво у Діснейленді 2015.

Гардаленд Парк (Кастельнуово-дель-Гарда, Італія)

Цей парк щороку відвідують близько 3 мільйонів гостей. Третій за популярністю парк розваг у Європі. Окрім атракціонів у парку є океанаріум.

Вхідні квитки коштують 18-20 євро.

Відео: Parkspot, 2015.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-