У Великобританії збудували готель у зоопарку

У Великобританії збудували готель у зоопарку

Укрінформ
У Бристолькскому зоопарку, що у Великобританії, побудували готель.

Про це повідомла прес-служба зоопраку, пише Daily Mail.

"Ми запрошуємо людей прийти і створити деякі дивовижні спогади під час їх перебування в готелі. Справжні пригоди починуться, коли гості опиняться "за кадром" і зустрінуться з деякими з наших улюблених тварин, коли всі інші відвідувачі підуть додому", - поінформував прес-секретар зоопарку Оуен Кессіді.

З вікон апартаментів готелю The Lodge відвідувачі зможуть спостерігати за рідкісними тваринами, як їх годують і за ними наглядають. Окрім того, у туристів буде можливість самим погодувати тюленів, панд і львів. Клієнтам також дозволять прогулятися зоопарком після його закриття, а спеціальний співробітник проведе для них екскурсію.

Увечері гостям запропонують обід з чотирьох страв, який приготує шеф-кухар готелю. Вранці мандрівники візьмуть участь у годуванні сурикатів, а сніданок їм подадуть поряд з клітинами горил.

Ніч в апартаментах з двома спальнями, в яких зможуть розміститися четверо дорослих і двоє дітей, обійдеться в суму від 750 до 1050 фунтів стерлінгів (1160 і 1625 доларів відповідно). Але на честь відкриття до кінця 2015 року адміністація готелю пропонує знижки.

Довідково: Брістольський зоопарк - перший зоопарк Британії, який був відкритий в 1836 році Англійським зоологічним товариством. Це один з 5 найстарших зоопарків у світі.  У 2007 році в ньому мешкало 7155 тварин 419 видів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-