З України до Чехії тепер можна дістатися за 21 євро

З України до Чехії тепер можна дістатися за 21 євро

Укрінформ
Чеський приватний залізничний оператор LEO Express розпочав продаж квитків на власний автобусний рейс Мукачево-Ужгород-Кошице за 21 євро в один бік.

У компанії повідомили, що розклад автобуса Мукачево-Ужгород-Кошице зістиковано з поїздами LEO Express у Чехії та Словаччині.

З Ужгорода до Кошице, з урахуванням перетину кордону, автобус іде 3 години 10 хвилин з подальшою пересадкою на поїзди компанії, що йдуть у Прагу (через Попрад/Татри, Ліптовський Мікулаш, Жиліну, Остраву, Пржеров, Оломоуц, Пардубіце).

А комфортабельний поїзд Кошице-Прага відправляється о 23:14 і прибуває до столиці Чехії о 8:06 ранку.

Автобус із Закарпаття до Кошице курсуватиме щоденно, починаючи з 16 жовтня 2015 року.

Квитки є трьох типів – Economy, Business, Premium. У вартість входить безкоштовний Wi-Fi, свіжа преса, напої й легка закуска.

Якщо бронювати подорож сьогодні на 16 жовтня, квитки економ-класу на комбінований рейс Ужгород-Прага (автобус+поїзд) коштують лише 21 євро. У листопаді проїзд подорожчає на 3,4 євро. Автобусний квиток Ужгород-Кошице коштує від 5,9 євро в один бік.

А ще LEO Express може просто підвезти автобусом із Закарпаття в Кошице, де є аеропорт із літаками Wizz Air, які виконують дешеві рейси зокрема в Італію.

А з 14 грудня поїзди LEO Express будуть зупинятися також у Пряшеві, Коліні й Забржеге-на-Мораві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-