Серед можливих причин пожежі біля Укрінформу – підпал

Серед можливих причин пожежі біля Укрінформу – підпал

Укрінформ
Попередніми версіями причин пожежі у відселеному будинку по вулиці Богдана Хмельницького є необережне поводження з вогнем осіб без певного місця проживання або підпал, однак остаточну причину встановить слідство.

Про це повідомила керівник прес-служби головного управління ДСНС у м. Києві Світлана Водолага, передає кореспондент Укрінформу.

Заподіяні пожежею збитки встановить спеціальна комісія. Вона також має визначити, підлягає будівля по вул. Б. Хмельницького, 10 відновленню чи знесенню.

За словами Водолаги, гасіння ускладнювалося тим, що будівля стара і має дерев'яні внутрішні перекриття, внаслідок чого вогонь відразу охопив значні площі. Відселена будівля була відключена від електро- та газопостачання.

Читайте також: Пожежу біля Укрінформу загасили

Окрім того, як повідомив один з рятувальників, відразу викликані для відключення від енергопостачання вуличних гірлянд на вул. Б.Хмельницького представники КП "Київміськсвітло" прибули на місце пожежі лише о 9:40 після кількох повторних дзвінків. До цього працівники ДСНС намагалися вимкнути їх самостійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-