У Китаї представили підводну систему вимірювання зі штучним інтелектом

У Китаї представили підводну систему вимірювання зі штучним інтелектом

Фото
Укрінформ
Китайська компанія Qysea Technology презентувала QY-MT QYSEA, систему вимірювання зі штучним інтелектом для підводних роботів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Robotics and Automation News.

Зазначається, що QY-MT QYSEA плавно інтегрує підводні дані за допомогою вдосконалених візуальних алгоритмів на основі штучного інтелекту.

Система має подвійні режими вимірювання в режимі реального часу та оффлайн, забезпечуючи точність навіть під час перегляду відео офлайн.

Розроблена з можливістю налаштування та адаптивними можливостями для складних підводних середовищ, QY-MT QYSEA спрямована на підвищення ефективності роботи.

Алгоритм на основі штучного інтелекту плавно адаптується до діапазонів вимірювань, забезпечуючи точність візуалізованих даних вимірювань до сантиметра.

Читайте також: Microsoft планує вкласти понад €3 мільярди в німецьку інфраструктуру штучного інтелекту

Система включає рухому лінійку з різними кольорами, які можна змінити відповідно до різних умов навколишнього середовища.

QY-MT буде, зокрема, корисною для застосування для інспекції мостів, підводної інфраструктури, інспекції суден, а також у секторі офшорної вітрової енергетики.

Як повідомляв Укрінформ, китайська компанія Qysea Technology презентувала новий підводний робот-дрон зі штучним інтелектом під назвою FIFISH E-GO.

Фото з сайту: roboticsandautomationnews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-