Комітет Ради рекомендує ухвалити за основу законопроєкт про єдину з ЄС роумінгову зону

Комітет Ради рекомендує ухвалити за основу законопроєкт про єдину з ЄС роумінгову зону

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань цифрової трансформації рекомендує ухвалити у першому читанні законопроєкт щодо імплементації норм європейського законодавства з питань роумінгу.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба ВР, передає Укрінформ.

«Комітет цифрової трансформації рекомендує прийняти за основу законопроєкт щодо імплементації норм європейського законодавства з питань роумінгу», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, мета документа - наближення законодавства України до acquis ЄС, а також виконання заходів, пов’язаних з реалізацією стратегії інтеграції України до ЄС. Зокрема, йдеться про отримання Україною режиму внутрішнього ринку з ЄС в частині послуг роумінгу шляхом приєднання до єдиної роумінгової зони Європейського Союзу «Роумінг як удома» («Roam-Like-At-Homе»/RLAH).

Читайте також: Українцям в ЄС продовжили безкоштовний роумінг ще на 12 місяців

Приєднання України до європейської процедури надання послуг роумінгу стане важливим кроком інтеграції до Єдиного цифрового ринку ЄС, зауважують у комітеті.

Як повідомляв Укрінформ, 17 листопада у Верховній Раді зареєстровано євроінтеграційний законопроєкт №10265 щодо імплементації норм європейського законодавства з питань роумінгу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-