Загарбники обстріляли Часів Яр на Донеччині, двоє загиблих

Загарбники обстріляли Часів Яр на Донеччині, двоє загиблих

Фото
Укрінформ
Під час ворожого обстрілу міста Часів Яр на Донеччині сьогодні зранку дві людини загинули і п’ять отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«2 людини загинули і щонайменше 5 поранено під час російського обстрілу міста Часів Яр. Обстріл розпочався близько 9-ї ранку і тривав понад півтори години. Постраждали з десяток будинків, приміщення й будівлі установ та державної служби, автівки», - написав очільник області.

Він зазначив, що крім того, на цю годину були зафіксовані обстріли по Авдіївці, Торецьку, Олександрополю та Богоявленці на Донеччині.

За словами Кириленка, в Авдіївці росіяни близько 9-ї ранку обстріляли центральну частину міста з артилерії, а кількома годинами пізніше застосували «Гради» з касетними елементами. Інформація щодо постраждалих не надходила.

«На щастя, минув без жертв обстріл Неліпівки Торецької ТГ. Там постраждали будинки та господарські споруди. Олександропіль Очеретинської громади та Богоявленку, що поблизу Вугледара, росіяни обстріляли із РСЗВ. Інформація про наслідки цих обстрілів уточнюється», - констатував керівник ОВА.

Він підкреслив, що ворог свідомо нищить міста та селища на Донеччині.

«Цивільні, не задіяні у захисті та забезпеченні роботи критичної інфраструктури області, мають евакуюватися», - вкотре наголосив Кириленко.

Читайте також: У районі Соледара за добу росіяни здійснили 77 обстрілів – ЗСУ

Як повідомлялося, за 26 січня російські загарбники вбили шість жителів Донеччини та ще дев’ять людей в області зазнали поранень.

Фото: Павло Кириленко, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-