Microsoft надасть Україні технологічну допомогу на $100 мільйонів

Microsoft надасть Україні технологічну допомогу на $100 мільйонів

Укрінформ
Компанія Microsoft розширює підтримку України до кінця 2023 року і надасть технологічну допомогу на 100 мільйонів доларів.

Про це повідомив віцепрезидент компанії Бред Сміт за результатами зустрічі з віцепрем'єр-міністром - міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Мінцифри у Телеграмі.

«Завдяки технічній допомозі державні установи, критична інфраструктура та інші сектори в Україні продовжать безоплатно використовувати цифрову інфраструктуру та працювати в хмарі Microsoft. Також компанія допоможе з кураторством та реалізацією цифрових секторів, таких як кібер, судочинство, митниця, медицина та освіта», - йдеться у повідомленні.

У міністерстві нагадали, що з початку повномасштабної війни Microsoft надала понад 400 млн дол. на підтримку України. Компанія стала однією з перших, яка ще на початку березня призупинила весь новий продаж продуктів і послуг у росії.

Читайте також: Мінцифри вручило «Відзнаку Миру» компанії Netflix

Як повідомлялось, у березні в Офісі Президента прийняли рішення призначати «Відзнаку миру» корпораціям, які швидко залишили російський ринок. Наразі її отримали вже компанії Amazon, Microsoft та Apple.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-