Українські розробники відеоігор запустили благодійну NFT-колекцію на підтримку ЗСУ

Українські розробники відеоігор запустили благодійну NFT-колекцію на підтримку ЗСУ

Відео
Укрінформ
Українські розробники відеоігор запустили благодійну NFT-колекцію Avatars for Ukraine, кошти від продажу якої надійдуть на медичну допомогу українським військовим.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

“Навіть в умовах війни Україна залишається країною з потужним розвитком технологічних інновацій. Зростає кількість NFT-проєктів, які створюють нові колаборації, щоб залучити кошти на підтримку України”, - зазначив Федоров.

Так, цього разу українські розробники відеоігор Rainbow Six, Warframe, S.T.A.L.K.E.R., Asphalt разом із цифровими художниками за підтримки Мінцифри запустили благодійну NFT-колекцію Avatars for Ukraine.

За його словами, 70 “приголомшливих” цифрових творів мистецтва, які уособлюють справжню відвагу та незламність українців, будуть представлені на офіційній сторінці проєкту avatarsforukraine.com.

Читайте також: "Як роса на сонці": у Чернівцях показали театралізований комікс про незламний дух українців

Очільник Мінцифри повідомив, що аукціон з продажу колекції розпочнеться 19 травня на платформі NFT-музею MetaHistory, який вже зібрав 260 ETH/ 720 тисяч доларів для України.

“Всі зібрані кошти від продажу NFT-колекції надійдуть до криптофонду Aid For Ukraine на медичну допомогу захисникам України”, - заявив Федоров.

Як повідомляв Укрінформ, 11 травня віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив про придбання п'яти тисяч протигазів для прикордонників і Збройних сил України. Захисне обладнання виготовлено в Ізраїлі та придбане за кошти криптофонду Aid For Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-