Федоров закликав міністрів країн G7 до посилення технологічної блокади рф

Федоров закликав міністрів країн G7 до посилення технологічної блокади рф

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав міністрів цифровізації країн Групи семи посилити цифрову та технологічну блокаду росії.

Про це Федоров повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Мав честь узяти участь у робочій сесії цифрових міністрів країн «Великої сімки». Закликав до підтримки України та посилення цифрової й технологічної блокади рф для найшвидшого завершення війни", - написав міністр.

За його словами, G7 зацікавив досвід України у першій кібервійні. Зокрема, під час робочої сесії міністри розбирали практичні кейси: роботу з фейками та поширення правди в умовах тотального контролю ЗМІ рф; досвід побудови сталого кіберзахисту; використання старлінків для швидкого відновлення інтернет-покриття; визначення російських солдатів - мародерів через аналіз поштових відправлень та інформування родичів; використання штучного інтелекту для розпізнавання облич убитих загарбників; успішний досвід бота єВорог.

Федоров також закликав "цифрових" міністрів G7 виробити новий безпековий формат для протидії інформаційним та кіберзагрозам.

Читайте також: В Україні запустили застосунок для взаємодопомоги під час війни

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Фото: Телеграм FEDOROV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-