Редагування, закладки й кольорові теми: Twitter запустив ексклюзивну підписку

Редагування, закладки й кольорові теми: Twitter запустив ексклюзивну підписку

Укрінформ
Соціальна мережа Twitter оголосила в четвер про запуск свого нового сервісу передплати - Twitter Blue, що дозволить користувачам отримувати ексклюзивні функції. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNBC.

Зазначається, що на цей час сервіс доступний лише користувачам у Канаді та Австралії. Надалі компанія планує розширити доступ.

Щомісячна підписка коштуватиме користувачам $3,49 та $4,49 відповідно у місцевій валюті.

Користувачі Twitter Blue отримають функцію скасування твіту, яка дозволяє встановити таймер до 30 секунд, щоб «повернути» твіт, якщо його потрібно виправити.

Дана опція - це не зовсім функція редагування, про яку часто запитують користувачі. Але вона дасть змогу передплатникам переглядати, як виглядають їх твіти та редагувати їх перед публікацією.

Крім того, у користувачів сервісу з'явиться тека із закладками, де вони зможуть упорядковувати збережені твіти. Передплатникам буде доступний спеціальний режим читання для довгих тредів і можливість вибору колірної теми програми.

Читайте також: Twitter тестує функцію донатів для заохочення творців контенту

Як пише видання, це перша спроба соцмережі серйозно диверсифікувати свої доходи. Відповідно до звіту про прибутки за перший квартал, реклама становить понад 86% доходу компанії.

Компанія сподівається досягти позначки в 315 млн платних підписників і подвоїти свій річний дохід до $7,5 млрд до кінця 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-