Месенджер Signal тестує опцію платежів криптовалютою

Месенджер Signal тестує опцію платежів криптовалютою

Укрінформ
Додаток для обміну повідомленнями Signal тестує нову функцію під назвою Signal Payments, яка запроваджує систему однорангових платежів криптовалютою.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Verge.

Нова функція зараз підтримує лише один протокол: гаманець MobileCoin та супутню криптовалюту MOB. MobileCoin пов’язана зі співзасновником та генеральним директором Signal Моксі Марлінспайком, який консультував компанію до останнього раунду фінансування, оголошеного минулого місяця.

«Першим протоколом платежів, для якого ми додали підтримку, є платіжна мережа під назвою MobileCoin, яка має власну валюту — MOB та орієнтована на конфіденційність. Як завжди, наша мета — зберегти ваші дані у користувача, а не у нас. Дизайн MobileCoin передбачає, що Signal не має доступу до вашого грошового балансу та повної історії транзакцій», — написав Джун Харада, керівник відділу зростання та комунікацій Signal, у своєму дописі в блозі.

Компанія заявляє, що спробувати цю функцію поки що можуть у Великій Британії. Користувачі можуть зареєструватися на MobileCoin та отримати доступ до цієї функції через бета-версію Signal.

Читайте також: Месенджер Signal перестав працювати у Китаї

Як повідомляв Укрінформ, зростання кількості завантажень Signal у всьому світі почалося після 6 січня, коли WhatsApp оновив свої умови конфіденційності та залишив за собою право обмінюватися даними користувачів (включно з місцем знаходження та номером телефону) із Facebook, Instagram та Messenger.

За даними компанії Sensor Tower, Signal завантажили близько 510 тис. разів на iOS у Китаї, а також 100 млн разів у App Store та Google Play загалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-