Clubhouse запустив функцію прямих платежів

Clubhouse запустив функцію прямих платежів

Укрінформ
Застосунок соціальної мережі Clubhouse запустив функцію прямих платежів творцям аудіочатів на платформі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Поки функція прийому платежів доступна лише для невеликої тестової групи користувачів, а пізніше буде доступна й іншим клієнтам.

Тепер користувачі можуть надсилати платежі творцям Clubhouse, в яких увімкнено цю функцію, натиснувши опцію «Надіслати гроші». Компанія-засновник соціальної мережі заявила, що не отримуватиме прибутку від цих платежів, а її партнер з опрацювання платежів - Stripe - стягуватиме невелику комісію за опрацювання даних платіжної картки.

Читайте також: Twitter показав, як виглядатиме його аналог Clubhouse

Як повідомляв Укрінформ, аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона завоювала популярність серед «еліти Кремнієвої долини» як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням.

Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати й спілкуватися там виключно голосовими повідомленнями.

Читайте також: Facebook створить аудіосоцмережу – NYT

Глобальна кількість користувачів додатка різко зросла після того, як генеральний директор Tesla Ілон Маск і генеральний директор Robinhood Влад Тєнєв провели несподівану дискусію на платформі.

За рік, що минув із моменту заснування, Clubhouse стикнувся з критикою через повідомлення про женоненависництво, антисемітизм та дезінформації про COVID-19 на платформі, попри правила, що забороняють расизм, мову ворожнечі, образи та неправдиву інформацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-