Twitter показав, як виглядатиме його аналог Clubhouse

Twitter показав, як виглядатиме його аналог Clubhouse

Відео
Укрінформ
Компанія Twitter показала, як вигладатиме його сервіс групових голосових чатів, що дістав назву Spaces.

Як передає Укрінформ, компанія опублікувала відповідний ролик.

Судячи з ролику, Spaces інтегрують в мережу мікроблогів. Користувачі отримають можливість приєднуватися до чужих аудіочатів або ж запускати свої обговорення, обмежуючи при цьому коло учасників.

Таким чином, Spaces може стати конкурентом популярного додатку Clubhouse.

Наразі сервіс перебуває на стадії тестування, однак його хочуть відкрити вже до квітня, заявила представниця компанії агентству Reuters.

Як повідомляв Укрінформ, Twitter заявив, що почав бета-тестування функції групових голосових чатів Spaces у грудні минулого року.

Читайте також: У Росії уповільнили роботу Twitter

Користувачі зможуть брати участь у голосових чатах між двома і більше людьми. Той, хто створив віртуальну кімнату, має змогу запросити нових учасників, які можуть приєднуватися за допомогою переходу за відповідним посиланням. Надалі розробники планують додати більше інструментів для управління бесідами.

Аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс та Рохан Сет. Вона завоювала популярність серед «еліти Кремнієвої долини» як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням.

Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати і спілкуватися там виключно голосом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-