Boston Dynamics представила робота-вантажника

Boston Dynamics представила робота-вантажника

Відео
Укрінформ
Американська інженерна компанія Boston Dynamics представила нового робота Stretch, який допомагатиме переміщати коробки на складах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

За словами віцепрезидента компанії з питань розвитку бізнесу Майкла Перрі, апарат може переміщати до 800 коробок вагою у 23 кг впродовж однієї години.

«Ми майже всюди на складах чули, що розвантаження вантажівок є однією з фізично найскладніших і найнеприємніших робіт. І ось тут може допомогти саме Stretch», - сказав він.

Перрі зазначив, що робот може виконувати тільки одну задачу - переносити коробки, проте велика кількість компаній у світі просили Boston Dynamics розробити робота саме для виконання цієї задачі.

Зазначається, що робот оснащений камерами і може розрізняти розміри коробок.

Як повідомлялося, два роки тому Boston Dynamics представила двоколісного робота-вантажника Handle, здатного працювати з коробками однакового розміру вагою до 5 кг та самостійно розвантажувати-завантажувати складські піддони.

Новий робот Stretch має чотири колеса, що робить його більш стійким. Також він може переміщати коробки, майже у п’ять разів важчі, ніж ті, з якими працював Handle.

Читайте також: Роботи Boston Dynamics станцювали, проводжаючи 2020 рік

Як повідомляв Укрінформ, інженерна компанія з робототехніки Boston Dynamics показала, як робособака Spot прибирав сміття на вулиці.

Фото: Boston Dynamics

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-