У США створили молоко з ячменю

У США створили молоко з ячменю

Укрінформ
Компанія Take Two Foods створила з пивоварного ячменю рослинне молоко, яке смаком і поживністю максимально відповідало молоку тваринного походження.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Food Navigator USA.

Як зазначили в Take Two Foods, ячмінне молоко має потенціал стати великим гравцем на ринку рослинного молока. Його випустили в 2020 році на північному заході країни та  цього року планують поширити продаж на всю територію США.

Читайте також: Робота зі штучним інтелектом навчили збирати яблука і груші

Ячмінне молоко максимально нагадує коров'яче смаком і поживністю. Воно містить білок (від 5 до 8 грамів), вітамін D, кальцій. Рівень калорійності варіюється залежно від смаку - від оригінального несолодкого до ванільного і молочного шоколаду з вмістом 12 грамів цукру на 100 мл.

Фото: Take Two Foods

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-