NASA показала масштабну пожежу під Чорнобилем з космосу

NASA показала масштабну пожежу під Чорнобилем з космосу

Фото
Укрінформ
Супутник Suomi NPP від Національного управління з аеронавтики й дослідження космічного простору США (NASA) сфотографував як виглядають пожежі у Зоні відчуження ЧАЕС з космосу.

Про це повідомляється на сайті американського відомства.

«Супутник Suomi NPP від NASA зняв кадр пожежі, яка була спричинена людиною, біля Чорнобильської атомної електростанції в Україні», - заявили в Управлінні.

У відомстві додали, що площі пожеж становлять близько 100 гектарів.

Зазначається що сам знімок був зроблений ще 5 квітня.

Читайте також: У Чорнобильській зоні досі гасять пожежі - уже сім днів поспіль

Як повідомляв Укрінформ, 4 квітня о 13:22 до ДСНС надійшла інформація, що в зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу с. Володимирівка Котовського лісництва виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га. Потім зайнявся також трав’яний настил та лісова підстилка між смт Поліське та с. Володимирівка на площі близько 6,5 га та поблизу с. Рудня Осошня на площі близько 4 га. Поблизу с. Грезля Денисовецького лісництва виникла пожежа трав’яного настилу та чагарників.

10 квітня стало відомо, що на Київщині у Зоні відчуження ЧАЕС рятувальники продовжують гасіння окремих осередків пожеж на території Корогодського, Котовського та Денисовецького лісництв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-