Київстар підключив до 4G Чорнобильську зону

Київстар підключив до 4G Чорнобильську зону

Укрінформ
Об’єкти зони відчуження Чорнобильської АЕС відтепер забезпечені високошвидкісним мобільним інтернетом від мобільного телеком-оператора “Київстар”.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

“Київстар продовжує збільшувати територію мережі 4G. Так, телеком-оператор підключив до високошвидкісного інтернету місто Чорнобиль, а також комплекс споруд на території атомної електростанції (об’єкт «Укриття»)”, - зазначається в повідомленні.

У пресслужбі також повідомили, що найближчим часом зв’язок 4G буде включено на головному контрольно-пропускному пункті на в’їзді у Чорнобильську зону в с. Дитятки. Відтак співробітники об’єкту «Укриття» і численні туристи, що бажають потрапити до зони відчуження, можуть користуватись високошвидкісним мобільним інтернетом за технологією LTE.

Читайте також: Київстар підключив до 4G ще 116 населених пунктів

Як повідомлялося, на сьогодні мережа 4G зв’язку Київстар працює в 6795 великих і малих містах та селищах, де проживає 29 млн осіб, або 70% населення України. Швидкісним мобільним інтернетом нового покоління вже скористалось 7 млн 250 тисяч абонентів компанії. Порівняно з серпнем 2018 кількість таких абонентів зросла майже у чотири рази.

За даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf, середня швидкість мобільного інтернету у мережі Київстар найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводяться у дослідженнях цих компаній за 2018 і 2019 роки.

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно в фірмових магазинах компанії.

 Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-