Київстар підключив до 4G ще 116 населених пунктів

Київстар підключив до 4G ще 116 населених пунктів

Укрінформ
Національний телеком-оператор Київстар підключив до мережі 4G ще 116 населених пунктів у 10 областях України, і тепер послуги високошвидкісного мобільного інтернету доступні на території, де проживає 70% населення.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

"Послуги високошвидкісного мобільного інтернету від Київстару доступні на території, де проживає майже 70% населення України. Київстар продовжує збільшувати територію мережі 4G. Так, у вересні швидкісний мобільний інтернет з’явився у 116 населених пунктах у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Херсонській та Хмельницькій областях", - йдеться у повідомленні.

Серед населених пунктів, де жителі отримали доступ до зв’язку 4G, міста Виноградів, Королево, Липовець, Городок, Ланчин, Зборів, Перемишляни, Велика Олександрівка тощо.

За інформацією оператора, на сьогодні мережа 4G-зв’язку Київстар працює уже в 6795 великих і малих містах та селищах, де проживає 29 млн осіб, або 70% населення України. Швидкісним мобільним інтернетом нового покоління вже скористалися 7 млн 250 тисяч абонентів компанії. У порівнянні з серпнем 2018 кількість таких абонентів зросла майже у чотири рази.

Читайте також: Київстар допоміг придбати обладнання Одеській обласній дитячій лікарні

Як повідомлялося, за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf, середня швидкість мобільного інтернету у мережі Київстар найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводяться у дослідженнях цих компаній за 2018-й і 2019 роки.

Щоб користуватися послугами 4G, абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно у фірмових магазинах компанії.

 Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-