Зеленський обіцяє активний розвиток ІТ-сфери найближчі п’ять років

Зеленський обіцяє активний розвиток ІТ-сфери найближчі п’ять років

Укрінформ
Україна у найближчі п'ять років активно розвиватиме ІТ-сферу.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив на українсько-турецькому бізнес-форумі у Стамбулі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Для вас не секрет, що Україна є традиційно сильною в ІТ. Тому найближчі п'ять років ми багато уваги будемо приділяти розвитку якісного телекомунікаційного сектору", - зауважив глава держави.

У цьому контексті він відзначив роль компанії lifecell на цьому ринку та висловив сподівання, що цей мобільний оператор буде готовий узяти участь у розвитку на території України стандартів 5G . “Звичайно, це перспектива кількох років, але підготовку ми вже розпочинаємо”, - сказав Зеленський.

Крім того, за його словами, влада має намір у межах великої приватизації продати ефективним інвесторам сотні цікавих об'єктів.

Читайте також: Microsoft застерігає: російські хакери можуть атакувати через принтери

"Створимо нормальні конкурентні правила роботи на енергетичних ринках та спростимо правила ведення бізнесу, прибравши обмеження у сферах трудових відносин та руху капіталу. І це не увесь список запланованих реформ, що зроблять Україну магнітом для західних інвестицій”, - запевнив глава держави.

Він також заявив, що проблеми, які нині є в Україні: контрабанда, корупція та пострадянські обмеження - невдовзі будуть вирішені. “Ми про них знаємо й не сидимо склавши руки. Всі ці проблеми дуже скоро підуть у минуле, а поки маєте від мене угоду: ви інвестуєте, я захищаю, разом — зростаємо”, - закликав Президент, звертаючись до представників бізнесу.

Як відомо, lifecell – український оператор мобільного зв'язку, власником 100% акцій якого є турецька міжнародна компанія Turkcell.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-