Український школяр здобув

Український школяр здобув "золото" на Міжнародному конкурсі комп'ютерних проектів

Укрінформ
Четверо учнів з Києва стали переможцями Міжнародного конкурсу комп'ютерних проектів INFOMATRIX-2019 в галузі програмування, апаратного управління, комп'ютерного мистецтва, короткометражних фільмів та робототехніки, який відбувався з 20 по 24 квітня в Бухаресті.

Про це повідомляє Київська Мала академія наук.

"Чотири юних киянини стали переможцями Міжнародного конкурсу комп'ютерних проектів INFOMATRIX-2019 в галузі програмування, апаратного управління, комп'ютерного мистецтва, короткометражних фільмів та робототехніки, учасниками якого є конкурсанти з 46 країн світу", - йдеться у повідомленні.

Золоту медаль у категорії “Апаратне управління” завоював Сергій Лисін, учень 10 класу Політехнічного ліцею Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” м. Києва, вихованець КПНЗ “Київська Мала академія наук учнівської молоді” (відділення технічних наук) з авторською розробкою “Автономний робот-помічник із голосовим керуванням”.

Срібною медаллю у категорії “Програмування” було відзначено Леонтія Мойсеєнка, студента ІІ курсу Державного навчального закладу “Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою”, вихованця КПНЗ “Київська Мала академія наук учнівської молоді” (відділення “Київ-столиця”), з авторською розробкою Virtual Platform “Renewable Energy Systems.

Читайте також: Штучний інтелект упізнаватиме посттравматичний синдром за голосом

Бронзові медалі отримали: у категорії «Короткометражний фільм» - Олексій Бобро, студент ІІ курсу Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», вихованець КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» (відділення «Київ-столиця»), з авторською розробкою «Розмальований»;

У категорії «Роботи»: Drone racing: Павло Грицюк, студент ІІ курсу Державного навчального закладу «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», вихованець КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» (відділення «Київ-столиця»), з авторською розробкою «DRONE-1».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-