Понад сто трамваїв та тролейбусів Миколаєва обладнали GPS

Понад сто трамваїв та тролейбусів Миколаєва обладнали GPS

Укрінформ
Увесь рухомий склад міського електротранспорту Миколаєва обладнали GPS-пристроями, йдеться про понад сто трамваїв та тролейбусів.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

"На сьогодні весь рухомий склад міського електротранспорту Миколаєва обладнаний GPS-пристроями, а це понад сто трамваїв та тролейбусів. Будь-які розробники онлайн-сервісів для відслідковування руху транспорту можуть звернутися до міської ради та отримати доступ до цієї інформації", - повідомив директор комунального підприємства "Міський інформаційно-обчислювальний центр" Євгеній Богаченко.

За його словами, раніше у Миколаєві не було можливості надавати відкриті транспортні дані. Проте після активної роботи над системним впровадженням цього механізму тепер 100% рухомого складу "Миколаївелектротрансу" - у відкритому доступі. Наразі триває робота з налаштування системи диспетчеризації та узгодження обміну даними.

Читайте також: Українським водіям дозволили пред'являти наявність автоцивілки з гаджета

На сьогодні жителі та гості міста можуть користуватися сервісами EasyWay та CityBus.

“Це зручно та суттєво заощадить час на дорогу: ви швидко знайдете потрібний маршрут, дізнаєтеся про час прибуття необхідного транспортного засобу”, - зазначають у Миколаївській міській раді.

Фото: traffic.od.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-