Контрактні тарифи Київстар тепер можна підключити ще у 900 магазинах

Контрактні тарифи Київстар тепер можна підключити ще у 900 магазинах

PR
Укрінформ
Київстар зробив підключення та перехід на контрактні тарифні плани ще простішим. Тепер абонентам не треба відвідувати фірмовий магазин оператора. Оформити договори можна в одному з 900 магазинів-партнерів Київстар, які входять до мереж «Алло» та «Мобіжук».

Співробітник торгової точки самостійно здійснить оформлення договору, а процес підключення для нових абонентів або переходу для діючих абонентів передплаченої форми обслуговування займе не більше 15 хвилин.

Серед переваг контрактної форми обслуговування: вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами у поточному місяці, а оплачувати їх у наступному, або оплачувати абонентну плату частинами. І, звісно, значно вищий рівень захисту ваших сервісів, які прив’язані до SIM-карти, особливо якщо номер телефону використовується для онлайн-банкінгу.

Окрім тарифів від 150 грн на місяць, абоненти оператора можуть підключити вигідний сімейний тариф «Київстар Родина» з абонплатою 75 грн та отримати: безлім для дзвінків у мережі Київстар; 50 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні, а також на номери за кордон*, 5000 мегабайтів мобільного інтернету.

З детальним переліком магазинів-партнерів можна ознайомитися у кінці сторінки за посиланням.

Відчути всі переваги нових тарифів для контрактних абонентів можна зі швидкісним 4G від Київстар. Для цього потрібно лише підготувати свій гаджет та SIM-карту. Перевірити, чи підтримує смартфон та SIM-карта 4G-зв'язок, можна за допомогою USSD-кодів: *245*5# – для перевірки смартфона: *245*4# – для перевірки SIM-карт. Замінити на USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів за вигідною ціною у фірмових магазинах та на сайті.

*Хвилини на інші напрямки можна використовувати для дзвінків на номери фіксованого та мобільного зв’язку в Італії, Польщі та Росії. За даними Київстар, 83% всіх дзвінків абонентів за кордон відбуваються саме у ці країни.

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-