Студенти київського університету спробували пройти рівно в алкоокулярах

Студенти київського університету спробували пройти рівно в алкоокулярах

Фото
Укрінформ
У КНУ ім. Т. Шевченка відбулась презентація проекту "Випробуй у безпеці", на якій патрульні поліцейські спільно зі Всеукраїнським Об’єднанням Автошкіл ознайомили студентів зі спеціальними окулярами, що імітують стан алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба МВС України у Facebook.

"Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький розповів студентам про відповідальність водіїв за керування автомобілем у стані сп'яніння та про кількість дорожньо-транспортних пригод за участю таких водіїв: "За рік, який ще навіть не закінчився, сталося близько 800 ДТП з вини п'яних водіїв, і, на жаль, травмовано більше 1000 людей, а загинуло 73", - йдеться у повідомленні.

Після теоретичної частини презентації всі бажаючі студенти випробували алкоокуляри Drunk Busters практично та поділилися враженнями про те, наскільки було важко пройти рівно по лінії і взагалі орієнтуватися у просторі.

Читайте також: У Харкові на акції з безпеки дорожнього руху вшанували пам'ять жертв ДТП

Завдяки сприянню голови Всеукраїнського об'єднання автошкіл Sherbina Ilia, тепер у кожному Управлінні патрульної поліції є такі алкоокуляри, що дасть змогу проводити подібні заняття з усіма бажаючими.

Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-