Lexus став першою автівкою з камерою замість дзеркал

Lexus став першою автівкою з камерою замість дзеркал

Фото, відео
Укрінформ
Новий Lexus ES 2019 став першою машиною в автоіндустрії, в якій будуть оснащені камери замість традиційних бокових дзеркал.

Про це повідомляє Motor1.

"Нова система Lexus, Digital Outer Mirrors, яка була представлена у вересні цього року для нової генерації авто моделі ES 2019, нині продається в Японії. Таким чином, автомобіль став першою моделлю в історії автоіндрустрії, який продаватиметься з дигітальними боковими дзеркалами замість традиційних", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Motor1, система Digital Outer Mirrors використовує дві зовнішні камери, які прикріплені до передніх дверей. В свою чергу, зроблені квадратні знімки відправляються на два 5-дюймові монітори, що знаходяться на кожній стороні транспортного засобу.

Читайте також: Porsche доведеться виплатити мільйонні штрафи

За словами автовиробника, заміна традиційних дзеркал на дигітальні суттєво збільшить зовнішню оглядовість та зменшить звук від вітру.

Зазначається, що остання новація для моделі Lexus ES, не є єдиною. Так, в автомобілі, зокрема, встановлені, система динамічного радарного круїз-контролю у комбінації з системою відстежування смуг, системою відстежування узбіччя, допоміжною системою гальмування для паркування та монітором для панорамного огляду навколишнього середовища. Всі ці системи працюють з камерами, сенсорами та радарами для контролю руху автомобіля в різних умовах.

Фото: motor1.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-