В Україні відкрилася онлайн виставка харчової промисловості

В Україні відкрилася онлайн виставка харчової промисловості

Укрінформ
10 жовтня відкрилася перша в Україні «Онлайн виставка харчової промисловості 2018».

Про це повідомляє організатор виставки - портал ExpoUniverse.

"Онлайн виставка харчової промисловості - це перша в Україні онлайн виставка, де зустрінуться виробники продуктів, обладнання та упаковки, а також постачальники сировини та інгредієнтів, торгові мережі та дистриб'ютори", - йдеться в повідомленні.

Пошук потрібного товару можна здійснити за ключовим словом, по регіону компанії або вибравши павільйон виставки. Всього представлено павільйони: 1. кондитерська та хлібопекарська продукція; 2. бакалія, швидке харчування; 3. чай, кава, напої; 4 сировина, інгредієнти; 5. маркетинг реклама упаковка; 6.дистриб'ютори, імпортери; 7. логістика, транспорт; 8. молочна продукція.

На момент відкриття виставки представили свою продукцію 90 експонентів, в цей час на сайті було вже 137 відвідувачів.

Повідомляється, що мета виставки - надати можливість презентувати свою продукцію великій кількості компаній за помірну вартість, а також розширити український ринок харчової промисловості до міжнародних масштабів. Це унікальна можливість створити і розмістити на виставці стенд компанії з необмеженим асортиментом товарів і послуг всього за кілька годин; протягом двох днів провести ефективні переговори з максимальною кількістю ключових представників компаній; розширити ринки збуту (експорту) своєї продукції; оцінити конкурентоспроможність і ринковий потенціал своєї продукції; взяти участь в широкомасштабній рекламній кампанії; отримати статистику відвідування стенду; зберегти всі контакти і листування в особистому кабінеті.

Читайте також: Фотовиставка «Діти у війні» відкрилася в Берліні

Акцентується, що участь в онлайн-виставці - це суттєва економія коштів на поїздку, проживання і транспортування обладнання.

Виставка триватиме два дні - 10 і 11 жовтня 2018 року.

ExpoUniverse - це віртуальна платформа для проведення різноманітних виставок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-