Керівником Instagram став колишній менеджер Facebook

Керівником Instagram став колишній менеджер Facebook

Фото
Укрінформ
Новим керівником Instagram став Адам Моссері.

Про це повідомляє The Verge.

"Моссері замінить засновників Instagram Кевіна Сістрома і Майка Крігера, які несподівано пішли з компанії. Пан Адам був віце-президентом з продуктів Instagram після того, як Марк Цукерберг перемістив його у травні з менеджерської посади у самому Facebook", - зазначається у повідомленні.

Сістор та Крігер схвально відгукуються про нового керівника: "людина, яка має великий досвід у дизайні та фокусується на простоті так само, як і на глибокому розумінні важливості самої спільноти соціальної мережі".

(зліва направо) Майк Крігер,  Адам Моссері та Кевін Сістром
(зліва направо) Майк Крігер, Адам Моссері та Кевін Сістром

Видання The Verge повідомляє, що між творцями Instagram та Facebook виникли дискусії, зокрема, щодо вимоги розмістити на платформі бокове меню, де хочуть закріпити прямий перехід на сам Facebook.

Читайте також: Творці Instagram вирішили залишити компанію

Крім того, керівництво Facebook захотіло прибрати індикатор у своїй соціальній мережі про те, що світлина була поширена у Facebook з Instagram. Суперечки викликати і нова функція IGTV у Instagram, яка, ймовірно, буде відбирати аудиторію у подібного рішення — Facebook Watch.

Як повідомлялося, Кевін Сістром і Майк Крігер заснували Instagram у 2010 році, а у 2012 році компанію придбала соціальна мережа Facebook. Нещодавно стало відомо, що вони вирішили піти у відставку. Співзасновники компанії планують взяти паузу і відпочити перед тим, як зайнятися новим проектом. Більш детально про причини свого рішення вони не повідомили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-